.

.

Рафтове NUOBESTY 50шт Тагове Дисплей Притежателите на магазини Етикет Търговски център Пластмасов Държач Тел Прозрачен Супермаркет Премия Полк Знак на Стоката Прозра?

Рафтове NUOBESTY 50шт Тагове Дисплей Притежателите на магазини Етикет Търговски център Пластмасов Държач Тел Прозрачен Супермаркет

BGN 31.68

Брой продукти
На склад

Притежателите на етикети на шкафа : лесни и удобни за употреба, просто закрепете на стокатаПодходящ за кафене, магазин, супермаркет и т., Цена : Изработен е от качествени материали и практични.Прибиращ притежателя етикети : за супермаркети, търговски центрове, магазини, търговци на дребно и т. Притежателите под birk : лесни и удобни за употреба, просто закрепете на стоката.Държач за прозрачни означения : е Изработена от материали от премиум-клас за продължителна употреба.Притежателите на етикети на шкафа : лесни и удобни за употреба, просто закрепете на стоката.Подходящ за кафене, магазин, супермаркет и т., Цена : Изработен е от качествени материали и практични.Прибиращ притежателя етикети : за супермаркети, търговски центрове, магазини, търговци на дребно и т. Притежателите под birk : лесни и удобни за употреба, просто закрепете на стоката.Държач за прозрачни означения : е Изработена от материали от премиум-клас за продължителна употреба.Пратката включва 50 пластмасови променят ценовите етикети Особености -Подходящ за кафене, магазин, супермаркет и т. - за супермаркети, търговски център, магазини, магазини на дребно и т. - Цвят : както е показано. - Изработена с висококачествена техника за продължителна употреба. - Размер : около 6x4,5x0,8 см - Материал : пластмаса. - Изработен от качествени материали и практични. - Лесен и удобен за използване, лесно да закачите стока.Описание на продукта Цена Лесен и удобен за използване, лесно да закачите на даден продукт. държач за етикети на выдвижном кутия Търсите някакъв цена за вашия магазин?Тази стока е опаковката променят ценовите етикети, която е изработена от материал. притежателите под birk за супермаркети, търговски центрове, магазини, търговци на дребно и т.

Други функции

Най-добри сделки