.

.

8 Бр., Шнола За коса във формата на Морски звезди, Щипки за Коса във формата на Раковини, Щипки за Коса с Перли и Кристали, Сватбени Шапки на Булката, Държач за Опашкат?

8 Бр., Шнола За коса във формата на Морски звезди, Щипки за Коса във формата на Раковини, Щипки за Коса с Перли и Кристали, Сватбени

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

【Ще получите】 пакетът включва 8 парчета заколок за коса във формата на морски звезди, достатъчно на брой, три стил 【Уникален дизайн】 тези игли под формата на морски черупки, изработени от рамка от метална сплав, украсени с изкуствени перли и кристали, което е особено красиво. 【Подходящите прически】 Този набор от заколок за коса - от ежедневни опашки, събрани от половината нагоре, наполовина надолу, до романтични прически - идеалният избор за декориране на различни прически. 【Висококачествени материали】 Френски щипки за коса, изработени от кристали, галванична мед и метал, здрава и лъскава, не дърпа косата, блестяща повърхност с пайети придават заколкам нежен и красив външен вид. 【Повод】 Тези елегантни фиби за коса са подходящи момичета и жени не само за ежедневна украса на косата, но и като добър избор за партита, годишнини, рождени дни и сватби; Това също е добър избор като подарък за момичета. шнола за коса във формата на морски звезди, щипки за коса във формата на раковини, щипки за коса с перли и кристали, сватбени шапки на булката, държач за опашката, аксесоари за коса, за жени или момичета.

Други функции

Най-добри сделки