.

.

Лентата за изграждане на човешка коса Бразилски естествен косъм, 50 г/опаковане. 20 бр. права Коса Безпроблемна Уточная Лента за изграждане на човешка коса за жени (20 ?

Лентата за изграждане на човешка коса Бразилски естествен косъм, 50 г/опаковане. 20 бр. права Коса Безпроблемна Уточная Лента за изграждане

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

【Материал за изграждане на човешки косъм】 100% висококачествена лента реми за изграждане на човешки косъм, без entanglements, без загубаКоса, на пипане е гладка и мека.Нашите лента на косата за удължаване може да се къдри така, както ви харесва. 【Детайли лепкава синя лента】 синя лента, двустранен, множество, качествена лента.При необходимост можете да замените лента.Лесно се инсталира или се отстранява лента за изграждане, незабележима и удобен, можете да използвате допълнителна промяна на лента. Препоръчва се 2-3 комплекта за гъста пълна главата. 【Брой на Синтетични косми ще се отличава с черен дим и ще бъде лепкаво. Коя температура е най-подходящ за гладене или плойки?.О : ние препоръчваме 150 ~ 170 градуса по Целзий!При твърде висока температура без надлежен контрол време може да изгори дори човешки косъм.При утюжке при висока температура се препоръчва да се използва термозащитные средства. Колко направления за коса на една глава?. О : обикновено за пълен стайлинг на достатъчно 2 опаковки, максимум 4 опаковки.Винаги можете да използвате останалите косата по-късно.Ако вие използвате косата е с дължина повече от 18 сантиметра, може да се наложи още една опаковка. Защо лентата при повишаването на косата спутывается?.За : завивание на косата се дължи на сухота, омазняване, натрупвания на мръсотия, солена вода, хлор или неправилен метод вържете высокотемпературным утюжком на косата е също така лесно да предизвика завивание на косата.Рекомендуйте измиване на косата 1-2 пъти в седмицата, също така се използва за коса, гребен с широки зъбци или се консултирайте с вашия стилист за допълнителна помощ, ако можете. Колко време трае?.О : тези косата може да продължи много дълго време, в зависимост от това, като за тях се грижат.Отнасяйте се към него като към собствената си коса и много добре се грижат за тях, да са прослужили по-дълго.

Други функции

Най-добри сделки