.

.

3,7-инчов Зелен Лък с Трилистником в чест на Деня на Свети Патрик, щипки за коса от кожа на Алигатор, шнола-аксесоар за коса (F78) (зелен C)

3,7-инчов Зелен Лък с Трилистником в чест на Деня на Свети Патрик, щипки за коса от кожа на Алигатор, шнола-аксесоар за коса (F78)

BGN 5.99

Брой продукти
На склад

3,7-инчов зелена детелина в Деня на Св Патрик, панделки за коса, щипки за коса от крокодилска кожа, шнола за коса, аксесоар за коса.Пратката включва : 1 бр. 3,7 "зелена голяма шнола във формата на централи в Деня на Св.Материали : качествена лента в голям рубчик.Причина : Деня на Св. Патрик, Cosplay, Оформяне на пролетни празници, Семейни партита, сувенири на ирландски фестивал през март, подбадривающие митинги или игрова ден. Патрик : Големи панделки за коса с проблеми лица от ирландски зелени трилистниками, изпълнен с атмосфера на Деня на Св. Патрик, ярки и трепетные, с тези панделки от вас ще останат прекрасни спомени. 3,7-инчов зелен лък с трилистником на Деня на Св. Патрик, щипки за коса от крокодилска кожа, аксесоар за коса на висок ток (F78).

Други функции

Най-добри сделки