.

.

SMLJLQ 6 бр. Метална шнола за коса с Утиным уста, Салонные Щипки за коса, Фризьорски салон Професионални Фиби за коса, Аксесоари за стайлинг на коса (Цвят: A)

SMLJLQ 6 бр. Метална шнола за коса с Утиным уста, Салонные Щипки за коса, Фризьорски салон Професионални Фиби за коса, Аксесоари

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Изработен от висококачествена материал от неръждаема стомана, издръжлив и лесен за употребаНеговата пружина високо напрежение може да се натисне повече от 3000 пъти, без деформации.Уникална конструкция за фиксиране на всеки тип коса, независимо от броя им, плътността или тип.Тази шнола чудесно за малки площи и около линията на косата, а също така е подстригает бретон.Чудесен инструмент за фризьори за нарязване по време на боядисване, подстригване и стайлинг.Изработен от висококачествена материал от неръждаема стомана, издръжлив и лесен за употреба.Неговата пружина високо напрежение може да се натисне повече от 3000 пъти, без деформации.Уникална конструкция за фиксиране на всеки тип коса, независимо от броя им, плътността или тип.Тази шнола чудесно за малки площи и около линията на косата, а също така е подстригает бретон.Чудесен инструмент за фризьори за нарязване по време на боядисване, подстригване и стайлинг.Цвят : 4 цвята за избор Материал : неръждаема стомана Дължина : 9,5 см/3,74 инча (прибл.) Тегло : около 7 г/бр. Употреба : част за стайлинг на коса съдържание на Пакета : 6 заколок Забележки : 1. На действителния цвят на продукта може да се различават малко от изображението, показвано на сайта.Това се дължи на много различни фактори, като яркостта на дисплея и яркост на светлината. Моля се допуска грешка при измерване на ръка на 1-5 мм.

Други функции

Най-добри сделки