.

.

Фризьорски тава Устойчивост На Хлъзгане Голяма Площ Силна Адсорбция на Притежателя Фризьорство Тава, Калъф за Самобръсначка с 4 Насечками Професионален Титуляр З?

Фризьорски тава Устойчивост На Хлъзгане Голяма Площ Силна Адсорбция на Притежателя Фризьорство Тава, Калъф за Самобръсначка

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

[Противоскользящий и силна адсорбция] : Държач за фризьорски тава предотвратява приплъзване и може да съдържа различни инструменти, без остатъчни следи и мирис след употребаФризьорски тава притежава професионална адсорбирующей капацитет и гъвкави чрез адсорбция, предотвращающей плъзгане и счупване на инструменти. [НЕОБХОДИМОСТТА от ПРОФЕСИОНАЛЕН ФРИЗЬОР] : Ако сте зает фризьор, ще откриете, че жиците на вашата машинки за подстригване на косата няма да е толкова лесно запутываться благодарение на 4 вдлъбнатини. [ДРЪЖТЕ ГО НА ЧИСТО] : Органайзер за фризьорски тави предпазва вашето работно място и за плота от наранявания, петна и разливи.Нескользящий безшумен подложка предпазва вашите ножици и предмети от преместване, а също и не създава шум, когато поставите на тяхно място. [СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО] : Станция за фризьорски тави, компактен и преносими за съхранение на бритвенных консумативи, което спестява място и осигурява тяхната точност.Това също така предотвратява повисание кабели на куки и им износване. [ГОЛЯМ РАЗМЕР] : Кутия за фризьорски тава голям и осигурява приятно, меко и трайно място за клещи за нокти, четки, ножици или саксии кафе.Параметри : Тип на продукта : Тава за фризьор Материал : ABS Размер на продукта : приблизително 35x6x4 см / 13,8x2,4x1,6 инча Осъществяване списък : 1 х тава за фризьор Забележка : Всички данни, измерени на ръка, и в резултатите от измервания има някои грешки.

Други функции

Item Type:
Barber Tray
Material:
ABS
Product Size:
Approx. 35x6x4cm / 13.8x2.4x1.6in
Package List:
1 x Barber Tray:
Note:
All data are measured manually, and there are certain errors in the measurement results. :
Най-добри сделки