.

.

Спирала скоби - Комплект от 3 черни - малки, Средни и големи. За закрепване на косата отгоре или отзад. Произведено в Китай.

Спирала скоби - Комплект от 3 черни - малки, Средни и големи. За закрепване на косата отгоре или отзад. Произведено в Китай.

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Тези скоби са предназначени за подмяна на заколок под формата на челюстите / ноктите - те не са предназначени за използване като притежател на cauda equina (за това по-добре купете си дъвка : —) - те са удобно и сигурно запис на косата в прическаКомплект от три спирални скоби, включително малък, среден и голям.Вижте Информация за продукта за получаване на по-подробна информация за размера и използване.Лесен за използване, лесен и безопасен!Подходящ за тънка коса.Един плътен парче стомана, така че пантите няма да пренебрегнете космически!Повече няма счупени щипки!.Един плътен парче стомана, така че пантите няма да пренебрегнете космически!Повече няма счупени щипки!Не уврежда и не дърпа косата, както правят дъвка.И нито един пробив в косата!.Моля, обърнете внимание : Това Spyral Clips, а не Zann Clips с доживотна гаранция, произведени в САЩ.Тези скоби са предназначени за подмяна на заколок под формата на челюстите / ноктите - те не са предназначени за използване като притежател на cauda equina (за това по-добре купете си дъвка : —) - те са удобно и сигурно запис на косата в прическа.Комплект от три спирални скоби, включително малък, среден и голям.Вижте Информация за продукта за получаване на по-подробна информация за размера и използване.Лесен за използване, лесен и безопасен!Подходящ за тънка коса.Един плътен парче стомана, така че пантите няма да пренебрегнете космически!Повече няма счупени щипки!.Един плътен парче стомана, така че пантите няма да пренебрегнете космически!Повече няма счупени щипки!Не уврежда и не дърпа косата, както правят дъвка.И нито един пробив в косата!.Моля, обърнете внимание : Това Spyral Clips, а не Zann Clips с доживотна гаранция, произведени в САЩ.Малък РАЗМЕР е най-популярен за полагане на половината или прическа за много тънки къси косата.Средният РАЗМЕР е подходящ за тънка коса в зависимост от стила. за нейното прически, можете да използвате здрав дълга коса, а за нормални, по-гъста коса може да се използва по 1 малко на половината назад / наполовина нагоре, а след това добавете 1 средно в долната половина нагоре, за да са напълно чисти прическа.За мега-гъста дълга коса използвайте средните за половината от гърба, а след това големи, за да прибират останалите.Облекчава тегло — ИЗНЕНАДВАЩО за безопасно и удобно.

Други функции

Най-добри сделки