.

.

Healeved 1бр Пътна Четка За Коса, Четка За Къдрава Коса, Преносима Гребен маша за Коса, Малък Гребен, Масажна четка за коса, Гребен, На Въздушна Възглавница, Гребен За Дец?

Healeved 1бр Пътна Четка За Коса, Четка За Къдрава Коса, Преносима Гребен маша за Коса, Малък Гребен, Масажна четка за коса,

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Четка ЗА РАЗНИЩВАНЕ на КОСАТА - Лека, преносима в използването на четка за разнищване на косатаГРЕБЕНИ за разнищване на косата за ПЪТУВАНЕ-Гребен за разнищване на косата - добър подарък за приятелки, дами и момичета.ЛОПАСТНАЯ ЧЕТКА ЗА КОСА - подходящ както за домашни, така и за външна употреба.Това ще ви позволи да се избегнат проблеми с выдергиванием, спутыванием или увреждане на косата.ГРЕБЕН за изправяне на КОСА - гребен за разнищване на косата е Лека, преносима в употреба.ОРИГИНАЛНА ЧЕТКА за коса четка с меки пин стимулира косата изглежда гладка, лъскава и се чувства копринено мека! кръвта, натурални масла за създаването на лъскава козина.Пратката включва 1 х гребен Характеристики - Размер : около 14 х 4 х 6 см Масажна гребен за коса. - Цвят : оранжев гребен за душата. - Материал : ABS, найлон, малък гребен с четка. - Лека, преносима четка за разнищване на косата на бебето. - Добър подарък за приятелки, дами и момичета, четка за коса с телена четка. - Направете косата си по-нежна масаж с помощта на гребен. - Произведен от материал, устойчив на употреба Джобна гребени за коса. - Креативен дизайн прави гребен за коса са по-удобен и лесен за употреба.Информация за стоки Прижимная гребен ще ви Позволи да се избегнат проблеми с вытягиванием, спутыванием или увреждане на косата.Описание антистатична масаж гребени, Изработени от естествен материал, предназначен за продължителна употреба. гребен на въздушна възглавница с творчески задържане на deisgn за коса, като я прави по-удобен и лесен за употреба. малка четка за коса подходящи както за домашна употреба, така и за употреба на открито.

Други функции

Най-добри сделки