.

.

Силиконов Скрубер за тяло, Четка за душ за Меко Ексфолиране, Четка за баня за тялото, Четката за Шампоан-Масажор за косата и кожата на Главата, Скрубер за растежа на ?

Силиконов Скрубер за тяло, Четка за душ за Меко Ексфолиране, Четка за баня за тялото, Четката за Шампоан-Масажор за косата

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

[Перфектна комбинация от] Включва масажното четка за коса и кожа на главата, ексфолиращ силикон скруберТова ще задоволи вашите нужди в почистването на косата и тялото.Силиконова четка за баня са по-ефективни, отколкото използването за почистване на кожата на ръцете, гъба или щетинной четки. 【Масажни движения нанесете на влажна и суха кожа на главата】 Този мек шампоан не само лесно се почиства косата и кожата на главата, но също така намалява сърбеж на кожата на главата и подпомага движението на кръвта.Можете да се насладите на отпускащ масаж, всеки път, когато вземе душ и миене на главата. 【Дълбоко почистете кожата и косата】 Лесно премахване на мъртвите кожни клетки, мръсотия и т., Силиконови структури меки, удобни, здрави и добре пенятся, което позволява старателно почистване на кожата и косата.Може да се прилага на цялото тяло, лицето, гърба, бедрата, задните части, гърдите, ходилата и т. 【най-Добрият ексфолиант за тяло】 Вземете най-добрата четка за скрабирования на тялото, за да направи кожата ви гладка и нежна.Нашата силиконовата четка за тяло двустранно, така че можете да използвате един начин за дневни нежни ексфолианти, а друга - за намаляване на целулита.Дългата мека четина създава идеална пяна.Мека страна е особено подходящ за чувствителна кожа, дори детска. 【Лек и удобен, в переноске】 Четка за шампоан е с ергономичен дизайн дръжка, лесен и удобен за переноске, малък размер, с тегло 2 грама, с тегло четки за тяло 4,2 унции, което е много подходящо за вашата спортна чанта / улица / на пътуване. [Перфектна комбинация от] Включва масажното четка за коса и кожа на главата, ексфолиращ силикон скрубер.Това ще задоволи вашите нужди в почистването на косата и тялото.Силиконова четка за баня са по-ефективни, отколкото използването за почистване на кожата на ръцете, гъба или щетинной четки. 【Масажни движения нанесете на влажна и суха кожа на главата】 Този мек шампоан не само лесно се почиства косата и кожата на главата, но също така намалява сърбеж на кожата на главата и подпомага движението на кръвта.Можете да се насладите на отпускащ масаж, всеки път, когато вземе душ и миене на главата. 【Дълбоко почистете кожата и косата】 Лесно премахване на мъртвите кожни клетки, мръсотия и т., Силиконови структури меки, удобни, здрави и добре пенятся, което позволява старателно почистване на кожата и косата.

Други функции

Най-добри сделки