.

.

Cabilock Кутия Кутия Кутия, Кърпа За Лице Настолна Корица Хартия Без Контейнер Домакински за Тоалетна Баня Колата Кухненска Салфетка Органайзер Жълта Опаковка Квадра?

Cabilock Кутия Кутия Кутия, Кърпа За Лице Настолна Корица Хартия Без Контейнер Домакински за Тоалетна Баня Колата Кухненска Салфетка

BGN 59.33

Брой продукти
На склад

Пп Кутия за съхранение на салфетки : Кутия за хартиени кърпи за ръце е Направена от висококачествен материал за конкретно използване.Диспенсер за хартиени кърпички : Държач за кърпички, задържащ вашето хартиени кърпи за ръце, устойчива на износване и постоянен к. Кутия за салфетки Cube : украса на вашия дом, спални, хол и офис.Кутия за хартиени кърпи : Капак кутии за салфетки, Водоустойчив Пластмасова кутия за салфетки за лице за баня, офис бюрото, прикроватной нощни шкафчета, подходяща за повечето представени на пазара салфетки.Кутия за салфетки : идеален за консолидиране на съхранение на хартиени кърпички в ресторанти, офиси, домакинства, автомобили, хотелски стаи. Кутия за съхранение на салфетки от полипропилен : Кутия за хартиени кърпи за ръце е направена от висококачествен материал за конкретно използване.Диспенсер за хартиени кърпички : Държач за кърпички, задържащ вашето хартиени кърпи за ръце, устойчива на износване и постоянен к. Кутия за салфетки Cube : украса на вашия дом, спални, хол и офис.Кутия за хартиени кърпи : Капак кутии за салфетки, Водоустойчив Пластмасова кутия за салфетки за лице за баня, офис бюрото, прикроватной нощни шкафчета, подходяща за повечето представени на пазара салфетки.Кутия за салфетки : идеален за консолидиране на съхранение на салфетки в ресторанта на хотела, офиса, домакинството, автомобилостроенето, хотелски стаи.Пратката включва 1 х пластмасова кутия за салфетки Особености -пластмасова кутия за салфетки за вашия дом, спални, хол и офис. - Изработен от висококачествена материал за конкретно използване cube tissue box. - Идеален за ресторант, офис, домашно стопанство, автомобилната индустрия, хотелски стаи. кутия за тоалетна хартия-Размер : около 23x13x10 см кутия за салфетки. - Държач за хартиени кърпи за ръце, устойчива на износване и устойчиви на въздействието на салфетки. - Цвят : Жълт държач за хартия. - Материал : кутия за кърпи за лице от полипропилен. - Подходящ за повечето хартиени кърпички в кутия за съхранение market square.Информация за продукта на Тъканта, скоростна прости цветове, фина изработка, износостойкая. кутия за съхранение на салфетки, Елегантен дизайн е предназначена за домашно, офис и автомобилна употреба. Диспенсер за хартиени кърпички Този предмет представлява кутия за салфетки, която е направена от висококачествен материал за конкретно използване.

Други функции

Най-добри сделки