.

.

Puskul - Муслиновые хавлии за Баня, опаковки от 2-те, Леки и Меки кърпи за Баня - Голямо Муслиновое кърпа 33x67 от турско органичен памук за възрастни (Бяло)

Puskul - Муслиновые хавлии за Баня, опаковки от 2-те, Леки и Меки кърпи за Баня - Голямо Муслиновое кърпа 33x67 от турско органичен

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Супер Впитывающий материалДостъпна опаковка от 2 муслиновых хавлиени кърпи с Размери : 85x170 см / 33x67 инча (Извънгабаритни) - Тегло : 350 г / 13 грама (тънки-леки) Вид на материала : 100% турски памук / 3-слойная муслиновая плат / Произведено в Турция. ? КАЧЕСТВО : Ние предлагаме хавлиени кърпи от плат от 100% турски памук за възрастни.Нашето кърпа от най-високо качество, издръжлив и може да се пере в машина.Те се абсорбират с 12% повече вода, отколкото стандартното кърпа.Ние предлагаме безплатна доставка до всяка точка на света на нашите достъпни цени и с гаранция за най-добрата покупка. ? СТИЛ : Тези луксозни кърпи добре се абсорбират влагата на плажа или в хидромасажната вана.Тези многофункционални муслиновые чаршафи за възрастни могат да се използват на практика за почти всичко : от хаммама до спа центъра, в банята или на плажа. ? ОСНОВНИ МОМЕНТИ : Ако спадате към типа хора, които обичат да се грижат за себе си и да останат свежи и чисти, тези на бързо съхнещи, леки, много леки муслиновые кърпи за вас.Нашият висококачествен материал, който не ще остави у вас усещане за сърбеж или дискомфорт.Органични муслиновые чаршафи за възрастни ще се превърне новия си любим банска кърпа. ? Функция : Тези муслиновые чаршафи за възрастни са идеално място за housewarming, коледен подарък, майка ден, моминско парти, подарък подружке на булката или като ваучър за подарък кърпи за вашия любим човек.Те са много универсални за всеки повод и са идеални за цялото семейство.Достъпна опаковка от 2 муслиновых хавлиени кърпи с Размери : 85x170 см / 33x67 инча (Извънгабаритни) - Тегло : 350 г / 13 грама (тънки-леки) Вид на материала : 100% турски памук / 3-слойная муслиновая плат / Произведено в Турция. ? КАЧЕСТВО : Ние предлагаме хавлиени кърпи от плат от 100% турски памук за възрастни.Нашето кърпа от най-високо качество, издръжлив и може да се пере в машина.Те се абсорбират с 12% повече вода, отколкото стандартното кърпа.Ние предлагаме безплатна доставка до всяка точка на света на нашите достъпни цени и с гаранция за най-добрата покупка. ? СТИЛ : Тези луксозни кърпи добре се абсорбират влагата на плажа или в хидромасажната вана.Тези многофункционални муслиновые чаршафи за възрастни могат да се използват на практика за почти всичко : от хаммама до спа центъра, в банята или на плажа. ? ОСНОВНИ МОМЕНТИ : Ако спадате към типа хора, които обичат да се грижат за себе си и да останат свежи и чисти, тези на бързо съхнещи, леки, много леки муслиновые кърпи за вас.Нашият висококачествен материал, който не ще остави у вас усещане за сърбеж или дискомфорт.Органични муслиновые чаршафи за възрастни ще се превърне новия си любим банска кърпа. ? Функция : Тези муслиновые чаршафи за възрастни са идеално място за housewarming, коледен подарък, майка ден, моминско парти, подарък подружке на булката или като ваучър за подарък кърпи за вашия любим човек.

Други функции

Най-добри сделки