.

.

Етажерка за баня Латунная Ъглова Етажерка За Съхранение на Притежателя кошница за Баня, Кухненски Органайзер, Полированное Злато, за Съхранение на душата от плъте?

Етажерка за баня Латунная Ъглова Етажерка За Съхранение на Притежателя кошница за Баня, Кухненски Органайзер, Полированное Злато,

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Компактен, може да ви помогне да спестите място в банятаДобре се съхраняват някои хавлиени комплекти, като шампоан, гел за душ, парфюми, почистващо средство за лице и тоалетни принадлежности.Иновации в съчетание с модерен дизайн са създали тази изящната и практично рафт.Може да ги използвате не само в банята, но и в кухнята, в спалнята, всяко място, което желаете.Изработен е от висококачествен материал, спестява място и да ви помогне да спестите място в банята.Добре се съхраняват някои хавлиени комплекти, като шампоан, гел за душ, парфюми, почистващо средство за лице и тоалетни принадлежности.Иновации в съчетание с модерен дизайн са създали тази изящната и практично рафт.Може да ги използвате не само в банята, но и в кухнята, в спалнята, всяко място, което желаете.Изработен е от висококачествен материал le.Здрава конструкция и водачи на тази етажерка за баня, които ще защитават вашите неща.Име на продукта : срок на годност за баня Материал : масив месинг, Подходящи за кухня, баня, всекидневна, офисапожалуйста, обърнете внимание : 1. Преди покупка, моля, проверете размера и цвят. В снимките на продукта не са включени стоки, различни от рафта в банята. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете. Поради грешка на ръчно измерване, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Ще се радваме на вашите коментари, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.

Други функции

Най-добри сделки