.

.

Beavorty 1 бр. Сешоар за Коса, Инструменти За Стайлинг на Коса Закачалка за Дрехи Организатор на Притежателя на Сешоар за монтиране на Стена Кошница за Душ Етажерка за С?

Beavorty 1 бр. Сешоар за Коса, Инструменти За Стайлинг на Коса Закачалка за Дрехи Организатор на Притежателя на Сешоар за монтиране на

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

СЕШОАР ЗА КОСА - Той може да помогне е добре да задържите вашия сешоар, много практичен i ОРГАНИЗАТОР ЗА ГРИЖА ЗА КОСАТА - Стенен монтаж дизайн, много удобно и рационално използване на пространството.ДЪРЖАЧ ЗА СЕШОАР - Този продукт экологичен и надеждни, и живота ще бъде по-дълъг, отколкото при други продукти.КОШНИЦА ЗА ИНСТРУМЕНТИ за коса - идеален за подреждане на сешоар, може да бъде в тоалетната, спалнята, хола, умывальной, фризьорски салон.Държач за сешоар, с монтиран на стената - той може да помогне е добре да задържите вашия сешоар, много практични и издръжливи.СЕШОАР ЗА КОСА - Той може да помогне е добре да задържите вашия сешоар, много практичен i. ОРГАНИЗАТОР ЗА ГРИЖА ЗА КОСАТА - Стенен монтаж дизайн, много удобно и рационално използване на пространството.ДЪРЖАЧ ЗА СЕШОАР - Този продукт экологичен и надеждни, и живота ще бъде по-дълъг, отколкото при други продукти.КОШНИЦА ЗА ИНСТРУМЕНТИ за коса - идеален за подреждане на сешоар, може да бъде в тоалетната, спалнята, хола, умывальной, фризьорски салон.Държач за сешоар, с монтиран на стената - той може да помогне е добре да задържите вашия сешоар, много практични и издръжливи.Осъществяване на списък 1 x Рафтове за съхранение Характеристики -Размер : 23,30 X13,00 X9,00 см. / 9,16 X5,11 X3 Монтиране на багажник. -Цвят : Зелен държач за сешоар -Материал : ABS стенни поставка за сешоар -Идеален подарък за вашите семейства и приятели, за да се осигури по-голямо удобство на живота настенному фену. -Използването на надежден и траен материал ABS, трайни и трайни скоба за сешоар. -Този продукт экологичен и надеждни, а жизненият цикъл ще бъде по-дълъг, отколкото при други продукти Изтичане на Storage Rack. -Дръж си сешоар здрав и устойчив, му е трудно да падне от закачалки в банята. -Добър помощник в ежедневието си, държи в ръцете на сешоар е много практичен аксесоар за банята.Информация за стоки, Държач за инструменти за грижа за косата на Този елемент е прост и модерен титуляр за съхранение на сешоар, която е проектирана в съвременен настенном дизайн, подходящ за много гладки повърхности. срок на съхранение в банята Е хранилище в ъгъла на тоалетната и на банята, което прави вашия дом спретнат и чист, много практичен.

Други функции

Най-добри сделки