.

.

Cabilock Керамични препарат за съдове 3 бр. кутия Контейнер За Измиване на Сапун за Душата на Притежателя за Баня Калъф За Източване на Начална Бяла Керамична препарат ?

Cabilock Керамични препарат за съдове 3 бр. кутия Контейнер За Измиване на Сапун за Душата на Притежателя за Баня Калъф За Източване на

BGN 14.64

Брой продукти
На склад

Използване на нашата сапун ястие може да си тезгяха по-чистМожете да сложите парче сапун сапун ястие за употреба на открито или да сложи сапун в долна тава дом за лекота на използване, тъй като тя е противоскользящий дизайн.Изработен е от материал, предназначен за трайност и сигурност.Кутия за сапун в голям размер, подходящ за стандартни парчета сапун.Контейнер за сапун - хубаво нещо, ако не сте фен на сапунена пяна, vi Използване на нашата сапун ястие може да си тезгяха по-чист.Можете да сложите парче сапун сапун ястие за употреба на открито или да сложи сапун в долна тава дом за лекота на използване, тъй като тя е противоскользящий дизайн.Изработен е от материал, предназначен за трайност и сигурност.Кутия за сапун в голям размер, подходящ за стандартни парчета сапун.Контейнер за сапун - хубаво нещо, ако не сте фен на сапунена пяна i. Предпоставка списък 1 x кутия за сапун Характеристики-Размер : около 12,9x9,5x1,5 см -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви! - Произведен от материал, предназначени за трайност и сигурност. - Можете да сложите парче сапун сапун ястие за употреба на открито или да сложи сапун в долна тава дом за удобно използване, тъй като тя е противоскользящий дизайн. - Кутия за сапун в голям размер, подходящ за стандартни парчета сапун. - Използване на нашата сапун ястие може да си тезгяха по-чист. - Контейнер за сапун - хубаво нещо , ако не сте фен на сапунена пяна, vi - Цвят : Както е показано на фигурата. - Материал : керамика.Информация за продукта Модерен дизайн с универсална функционалност.Това е много красиво и изчислено за продължителна употреба.Контейнер за сапун е с уникален дизайн за баня декорация на стаята.Преносим за дома или хотелска употреба.Керамични препарат за съдове изработена от материал.

Други функции

Най-добри сделки