.

.

profectlen Маски За Сън Летните Прохладни Ледени Очила Маска За Очи Облекчаване на Главоболие По време на Сън, Умора на Очите и Тъмните Кръгове Премахване на вливат в ге?

profectlen Маски За Сън Летните Прохладни Ледени Очила Маска За Очи Облекчаване на Главоболие По време на Сън, Умора на Очите

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Хладно ледената маска за очи Облекчава главоболието по време на сън. Премахва тъмните кръгове.Хубав подарък за вас и вашите приятели.Осигурете на вас хладно, комфортно лято.Хладно ледената маска за очи. Облекчава главоболието по време на сън. Премахва тъмните кръгове.Хубав подарък за вас и вашите приятели.Осигурете на вас хладно, комфортно лято.Особености : на Хладно ледена маска за очи, които правят главоболие, правят тъмните кръгове Хубав подарък за вас и вашите приятели, осигуряващ ви готино, удобно летен сън всяка нощ Описание : Този продукт може да масажирате очите, насърчаване на кръвообращението в очите, премахва умората на очите, защита на зрението Характеристики : Име на продукта : Ледени слънчеви очила Цвят : син размери на продукта : 18,9 x 5 см Материал на продукта : гел Опаковка включва : 1 x ледени очила Забележки : Продуктите се измерват ръчно, са възможни малки отклонения.Надявам се, разбираш.Показан цвят на продукта може да се различават малко на монитора на вашия компютър, тъй като монитори калибриран по различен начин.

Други функции

Най-добри сделки