.

.

През цялата Приставной Масичка за съхранение, 2-Нива Приставной масичка с Кошница за тъкани, Златна Метална Рамка, 16 Нощно Шкафче от изкуствен Мрамор, Нощни Шкафчет?

През цялата Приставной Масичка за съхранение, 2-Нива Приставной масичка с Кошница за тъкани, Златна Метална Рамка, 16 Нощно Шкафче от

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

【, Стилният и модерен приставной масичка】 Практичен, този и в същото време ефектенМодерен външен вид златисто стоманена рамка се допълва от мраморни плотове deskside маси. 【Приставной масичка за умно за съхранение на】 Този приставной масичка винаги близо до вас, където и да ви нито се нуждаеше от допълнително място за съхранение.Маса и кошница за съхранение на бельо служат отлично функционално кръгла маса, на която могат да се разградят списания, играчки или книги в хола с малко пространство. 【Практичен малка странична масичка】 Нощни шкафчета малка странична масичка може да се използва като писмено масата лаптоп, телефонен маса, кафе масичка, диван и малки помещения. 【Малка странична масичка е лесно да се събере】 Всяка стъпка е обяснено в ръководството, просто отделете 5-10 минути. 【Приятен услуги】 Свържете се с нас, ако имате някакви проблеми, на вашето електронно писмо ще получи отговор в рамките на 24 часа.Добавете този приставной маса в своя хол, спалня или детска градина като изискан приставного маса с модерно хранилище.Нощно шкафче въплъщава модерен стил с уникалния си дизайн и е издържана в модерни цветове, за да допълва на дивана или на мебели от всякакъв оттенък.Маса и кошница за съхранение служи отлично функционално кръгла маса, на която могат да се разградят списания, играчки или книги в хола с малко пространство.

Други функции

Най-добри сделки