.

.

Поставка за обувки за антре, Пейка за антрето с мека възглавница, Двуетажно Пейка за обувки за антре, Органайзер за обувки за антре, коридор, хол, спалня, Органайзер ?

Поставка за обувки за антре, Пейка за антрето с мека възглавница, Двуетажно Пейка за обувки за антре, Органайзер за обувки за антре, коридор,

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

【Удобна мека чанта】 е Направена от удобна материя, плътна текстура, мек блясък, устойчива на износване и дълготрайни 【Высокоэластичный памук с отскок】 Гъба с висока еластичност, триизмерна пълнота, силната пропускливост на въздух. 【Процес на изпичане на боята】 Електростатично прахово пръскане, висока температура боя за печене, лесно се окислява. 【Устойчива рамка от ковано желязо】 Сгъсти метална рамка, висока носеща способност, стабилни и надеждни, за висока процес на боядисване при печене, пълноцветен, чувствителен на допир, антикорозионна боя. 【Выдалбливаемая конструкция】 Гъвкава и отворена конструкция за лесно съхранение, по-надеждни за теглене. 【Удобна мека чанта】 е Направена от удобна материя, плътна текстура, мек блясък, устойчива на износване и дълготрайни. 【Высокоэластичный памук с отскок】 Гъба с висока еластичност, триизмерна пълнота, силната пропускливост на въздух. 【Процес на изпичане на боята】 Електростатично прахово пръскане, висока температура боя за печене, лесно се окислява. 【Устойчива рамка от ковано желязо】 Сгъсти метална рамка, висока носеща способност, стабилни и надеждни, за висока процес на боядисване при печене, пълноцветен, чувствителен на допир, антикорозионна боя. 【Выдалбливаемая конструкция】 Гъвкава и отворена конструкция за лесно съхранение, по-надеждни за теглене.Пейка за съхранение на обувки, Пейка за антрето с мека възглавница, Двуетажно пейка за обувки за антре, Органайзер за обувки за антре, коридор, хол, спалня Тип елемент : Поставка за обувки Материал на рамката : боядисана рамка от ковано желязо Подплата възглавници : спондж Брой : 1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите. С изключение на каботажните за обувки в снимките на продукта, никакви други предмети в комплекта не са включени. Моля, имайте предвид, че различните монитори могат да причинят незначителни разлики в цвят, моля, разберете. Поради ръчно измерване е възможно една малка грешка, моля обърнете се към самия продукт, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Поздравете вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.➤Най-общо казано, логистика обикновено се изпраща в рамките на 48 часа, а за очаквания час на пристигането си е 9-20 дни.

Други функции

Най-добри сделки