.

.

Количка от Неръждаема стомана с колела, 3-Степенна Кухненска Количка за Багаж, Метална Прокатная Количката, Количка За Съхранение в Банята, Органайзер за Баня с Плъ?

Количка от Неръждаема стомана с колела, 3-Степенна Кухненска Количка за Багаж, Метална Прокатная Количката, Количка За Съхранение

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

【Богат на функции кухненска количка】 Нова малка готварска количка от неръждаема стомана, ламинирано пространство за съхранениеПрактичен и преносим.Подходящ за семейна кухня, хол, офис, магазин, лаборатория, салон за красота и др. 【Разликата филм на повърхността на】 В процеса на транспортиране на сив защитно фолио може да натърквам един срещу друг, което води до появата на драскотини, че е нормално явление, моля, повдигна защитен филм и след инсталацията. 【Забележка】 за Да защитят своите ръце и да се обърне внимание на сигурността, моля, носете ръкавици, за да инсталирате. 【Перфектни детайли】 Триизмерен дизайн огради ефективно предотвратява падането на предмети при натискане.Подвижни рафтове с колела, вградени в 4 безшумни колела, две от които оборудвани със спирачки и могат да бъдат блокирани по всяко време. 【Уникални съвети за използване на】 Кухненска количка на колела от неръждаема стомана, с помощта на стоманена плоча с вътрешна ключалка, чинията може свободно да се свали, което ще увеличи височината на съхранение, толкова по-лесно ще се съхранява по-висока малки домакински уреди. 【Лесна инсталация】 за бързо инсталиране за 10 минути.Следвайте инструкциите за монтаж, лесна експлоатация, не са необходими инструменти. 【Навременно обслужване на клиенти】 Въпреки че закачалка за дрехи с рафтове стриктно се проверяват преди изпращането, проблеми все още могат да възникнат.Ако имате някакви въпроси, моля да ме уведомите по електронна поща на платформата.Ние бързо ще ви отговорим в рамките на 24 часа!.

Други функции

Най-добри сделки