.

.

Оттоманка HOUCHICS Small Footstool, Кадифе Дървена Табуретка за краката, Оттоманка с Дървени Крака, Поставка за крака на дивана, Допълнително Място за сядане в хола, Антрето, о?

Оттоманка HOUCHICS Small Footstool, Кадифе Дървена Табуретка за краката, Оттоманка с Дървени Крака, Поставка за крака на дивана,

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

【МАЛКА табуретка-поставка за краката】:Тази малка табуретка е идеална за сядане или почивка на кракатаИзползването на превъзходна дебелото гъба осигурява висока плътност и мекота на седалката възглавници.Насладете се на комфортен почивка след работния ден. 【Естетичен и УДОБЕН】 : Калъф за табуретка-поставка за крака, изработени от кадифе, който е приятен за кожата и удобен.Тази малка дървена табуретка е идеална за всеки стил на домашен интериор. 【Многофункционалност】 : Този стилен малка табуретка-табуретка за краката може да се използва, когато одеваешься в спалнята, обуваешься на входа, устраиваешься удобно, останалата част на стол или ползваш го като поставка за крака под масата.Елегантен и модерен дизайн му позволява да се побере във всяка стая, идеален за всекидневна, офис или антре. 【Особен практичен дизайн】 : Тази малка скамеечка за краката има специални войлочными наслоявания, предотвращающими надраскване на пода и предотвращающими му подхлъзване.Малко цип под него - отлично скривалище за по-лесно съхранение. 【Стабилна и лесна инсталация】 Табуретка за всекидневна лесен за инсталиране, дори и децата могат да го инсталирате сами за 3 минути без монтажни инструменти.Здрава дървена стъбло, товароподемност е 260 килограма. Размер : 15,55 "* 10,5" * 9,05" инча.

Други функции

Най-добри сделки