.

.

Lvnatu Лента в Плоскогубцах за удължаване на Косата с Професионални Инструменти за удължаване на косата с плоска Повърхност, Черна Лента от Неръждаема Стомана в Комп?

Lvnatu Лента в Плоскогубцах за удължаване на Косата с Професионални Инструменти за удължаване на косата с плоска Повърхност, Черна Лента от

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

【Се инсталират записващи устройства като професионалист!】Ще получите - 1 х клещи, 1 х четка за коса, 2 х лепкави мъжец (24шт), 2 х щипки за коса и 6 х щипки за коса, както и чанта от изкуствена кожа за по-удобно съхранение 【Материал с отлично качество】 Клещи за удължаване на косата с панделка Lvnatu са изработени от висококачествена неръждаема стомана.Удобна дръжка с изолирани нескользящим покритие. 【Ефективни, экономящие време и удобни инструменти】 са Предназначени за лесно и щадящо стягащи ленти при повишаването на косата.Защитете хонорар при подготовката, което прави лентата по-трайна и гладка. 【За салонных и домакински нужди】 Задължителен елемент за всеки салонного стилист, не повреждающий естествен косъм.Също така е подходящ за повечето битови нужди - малък и лек, лесен за носене. 【Прах и влагозащищенная чанта от изкуствена кожа】 Компактен и многофункционален органайзер за вашите инструменти за коса.Максимално увеличете своето жилищна / на работното пространство на внимателни и да е форма.

Други функции

Най-добри сделки