.

.

Завързана Перука, изработени Ръчно, се Стяга за Изграждане на Човешки Косъм в Шиньонах, Горната част Прически за мъже с Косопад, Натурален Черен (7,9 x 8,7 2 #, натурален ?

Завързана Перука, изработени Ръчно, се Стяга за Изграждане на Човешки Косъм в Шиньонах, Горната част Прически за мъже с Косопад,

BGN 96.44

Брой продукти
На склад

【Завързана topper ръчно изработени】Лейси основа, свързана ръчно, дишаща, комфортна и реалистична (изглежда като истинска) 【100% човешка коса】Тя е изработена от 100% човешка коса remy, може боядисване, измиване, къдри и изправяне. 【Високо качество】 не спутывается, не добри.когато, срока на експлоатация на продукта : от 6 до 12 месеца (в зависимост от грижи и работа). 【Подходящ човек】 : човек, който отчасти попада и седеют коса;. 【Политика за връщане на】 7 дни лесен за връщане; 30 дни за връщане за това, че не са били измити/използва/завиты/обрязани. Текстура : човешка коса Основен размер : 6,3x7 инча; 7x7,9 инча; 7,9x8,7 инча; плавателни съдове : ръчна работа, 4 затягане на базата Дължина на косата : както е показано на снимката Цвят : натурален черен.

Други функции

Най-добри сделки