.

.

Пръчици за сургучных Печати, Vosypoky 16 Парчета Лепилен Пистолет, Пръчици за сургучных печати, Печат за Сургучных Печати, Пръчици за Сургучных печати за Сватбени Покан?

Пръчици за сургучных Печати, Vosypoky 16 Парчета Лепилен Пистолет, Пръчици за сургучных печати, Печат за Сургучных Печати, Пръчици

BGN 4.76

Брой продукти
На склад

[Висококачествен червен восък за запечатване] Восъчни пръчки за запечатване Vosypoky са изработени от висококачествен гъвкав восък, които не са токсични, не съдържат дим и вкусИ пръчки сургуча да пренебрегнете космически и не раскрошатся при изпращането.Тези восъчни о пръчици за лепкав пистолет и лесно се разтопи и бързо да изсъхне, им е много лесно да се запечата. [Mailto включва в себе си] Тези пистолети лепило за восъчни печати включва 16 броя нови вино-червени восъчни печати.На всяка восъчна клечка за печат може да се направи повече от 12-15 печати.А в един пакет могат да бъдат произведени около 192-240 уплътнения, което може да задоволи вашите нужди в десетки уплотняющих восъци. [Подходящ размер за удобство] използването на Подходящ размер за нашия сургуча позволява лесно да го използвате заедно с низкотемпературным голям стандарт лепило за пистолет, с диаметър 0,44 инча.Диаметърът на нашата восъчни пръчки за запечатване е 0,43 инча / 11 мм. А дължината е 5,31 инча /135 мм. Е по-ефективен метод за стопяване на десетки тюлени в сравнение с восъчните пръчки с ядро. [Широко използваните] Нашите гъвкави восъчни пръчки са идеални за изработката на сватбени покани, пощенски картички, украса пликове, запечатване на вино, луксозни опаковки, опаковки за козметика и занаяти.Тези восъчни печат и са идеален избор за производство на восъчни печати на сватба, Коледа, рожден ден, празник, св. Валентин, или за всякакви празнични мероприятия, за да покажем искреността си. [Характеристики и превъзходно обслужване] Благодарение на гладка повърхност на нашите восъчни пръчици за запечатване на лепилни пистолети лесно и ефикасно се топят.И тяхното не е лесно разграждат под действието на външна сила.Ние също така предлагаме ви избор от 20 цвята дома.Ние ще ви възстановим пълно възстановяване на парите или замени с нов продукт, ако откриете някакви проблеми с качеството. Размер : Диаметър 0,43 инча/11 мм, дължина 5,31 инча/135 мм, тези пръчици за восъчни печати може да се използва заедно с низкотемпературным голям стандарт лепило за пистолет, те не се замърсят със сажди от пламък, тези пръчици за сургучных печати са подходящи за изработка на сватбени покани, пощенски картички, украса пликове, запечатване на вино, подарък опаковки и проекти "направи си сам".

Други функции

Най-добри сделки