.

.

Abaodam1 Комплект, 3 бр., Подпори за Хелоуин, Ръкавици с един Вълк, и Костюм на Призрак, Костюм за Cosplay, Подпори за Cosplay, Аксесоари за Хелоуин за Възрастни (Различни цветове)

Abaodam1 Комплект, 3 бр., Подпори за Хелоуин, Ръкавици с един Вълк, и Костюм на Призрак, Костюм за Cosplay, Подпори за Cosplay, Аксесоари

BGN 12.98

Брой продукти
На склад

материал за продължителна употребаПодходящ е за Хелоуин, представяне, cosplay, костюмированной партита и много други.Включва шапки, ръкавици и дрехи призрак.Превръзка с този набор от костюми за Хелоуин ще бъде забележителен и привлекателен.Отличен избор за подарък на приятелите си, помогнете им да се създаде атмосфера на Хелоуин. материал за продължителна употреба.Подходящ е за Хелоуин, представяне, cosplay, костюмированной партита и много други.Включва шапки, ръкавици и дрехи призрак.Превръзка с този набор от костюми за Хелоуин ще бъде забележителен и привлекателен.Отличен избор за подарък на приятелите си, помогнете им да се създаде атмосфера на Хелоуин.Описание Ако търсите нов костюм Hallooween, тогава вие можете да погледнете на този продукт, който ние сме подготвили за вас.Подходящ е за Хелоуин, представяне, cosplay, костюмированной партита и много други.Отличен избор за подарък на приятелите си, помогнете им да се създаде атмосфера на Хелоуин.Характеристики - Цвят : Различни цветове. - Материал : Латекс, Плат. - Размер : - Дрехи : 120 см/47,2 инча (дължина), 50 см/19,7 инча (широчина) - Ръкавици : 28x12 см /11,02x4, 72 инча. - Капак за главата : 28x36 см / 11,02x14, 17 инча. - материал за продължителна употреба. - Подходящ е за Хелоуин, представяне, cosplay, костюмированной партита и много други. - Превръзка с този набор от костюми за Хелоуин ще бъде забележителен и привлекателен. - Чудесен избор за подарък на приятелите си, помогнете им да се създаде атмосфера на Хелоуин. - Включва шапки, ръкавици и дрехи призрак.Пратката включва 1 х калъф за главата n1 x ръкавици.

Други функции

Най-добри сделки