.

.

Дебел Безжична слушалка Bluetooth Super Bass Водоустойчив Открит Преносим Мини-Колона Високоговорителя Спортен Hi-Fi Boombox Стерео Fm-Субуфер (Цвят: червен)

Дебел Безжична слушалка Bluetooth Super Bass Водоустойчив Открит Преносим Мини-Колона Високоговорителя Спортен Hi-Fi Boombox Стерео Fm-Субуфер

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

1 Преносим подвижна и регулируема презрамка, текстилен калъф може да защити говорител от вода, прах и удари.IPX5 е водоустойчив, пылезащитным и въздействие. Висока мощност 20 W * 2, с две бас диафрагми с всяка страна, той ще вибрира при възпроизвеждане на музика.Цилиндрична форма и вградена ляв и десен канали осигуряват стерео на 360°. Функция повикване, микрофон с шумопотискане ви позволява да отговарят на повиквания, без вдигане на слушалката.FM-приемник, позволява ви да слушате радио.Това не е само говорител Bluetooth, но и радио, кабелна говорителя и бас говорител. Подкрепа TF карта или misro SD карта с капацитет до 32 G и USB-диск 2.Поддръжка на функцията аудиовхода (AUX), като на външен MP3 / MP4 /компютър.С помощта на функцията TWS можете да свържете два усилвателя чрез един телефон. Лесен за управление бутон, можете да натиснете бутона за включване / изключване, възпроизвеждане / пауза, смяна на режима, като пропусна песни, регулиране силата на звука и т.1, е съвместим с всички устройства с Bluetooth.На дисплея на батерията i SO можете да видите функция за напомняне динамиката на i Phone. Батерията е с капацитет 3600 mah, след пълно зареждане, той може да играе в продължение на 10 часа при звука на 2/3. Преносим подвижна и регулируема презрамка, текстилен калъф може да защити говорител от вода, прах и удари.IPX5 е водоустойчив, пылезащитным и въздействие. Висока мощност 20 W * 2, с две бас диафрагми с всяка страна, той ще вибрира при възпроизвеждане на музика.Цилиндрична форма и вградена ляв и десен канали осигуряват стерео на 360°. Функция повикване, микрофон с шумопотискане ви позволява да отговарят на повиквания, без вдигане на слушалката.FM-приемник, позволява ви да слушате радио.Това не е само говорител Bluetooth, но и радио, кабелна говорителя и бас говорител. Подкрепа TF карта или misro SD карта с капацитет до 32 G и USB-диск 2.Поддръжка на функцията аудиовхода (AUX), като на външен MP3 / MP4 /компютър.С помощта на функцията TWS можете да свържете два усилвателя чрез един телефон. Лесен за управление бутон, можете да натиснете бутона за включване / изключване, възпроизвеждане / пауза, смяна на режима, като пропусна песни, регулиране силата на звука и т.1, е съвместим с всички устройства с Bluetooth.На дисплея на батерията i SO можете да видите функция за напомняне динамиката на i Phone. Батерията е с капацитет 3600 mah, след пълно зареждане, той може да играе в продължение на 10 часа при звука на 2/3.Характеристики : 1. Преносим подвижна и регулируема презрамка, текстилен калъф може да защити говорител от вода, прах и удари.IPX5 е водоустойчив, пылезащитным и въздействие. Висока мощност 20 W * 2, с две бас диафрагми с всяка страна, той ще вибрира при възпроизвеждане на музика.

Други функции

Най-добри сделки