.

.

FOMIYES 3шт Гъба За Баня Детска Гъба За Баня Детска Гъба Меки Хавлиени Кърпи Отшелушивающая Гъба За Душ Гъба Гъба За Почистване на Дете Скрубер Детска Гъба За Баня Купа?

FOMIYES 3шт Гъба За Баня Детска Гъба За Баня Детска Гъба Меки Хавлиени Кърпи Отшелушивающая Гъба За Душ Гъба Гъба За Почистване на

BGN 8.09

Брой продукти
На склад

Принадлежности за баня за деца : Страхотна четка за душата, подходяща за ежедневна употреба за вашето бебе, помага да се запази кожата чиста и здраваАксесоари за детската душа : Предназначени за предотвратяване на царапания на кожата, ноктите, като същевременно осигурява мека масажното стимулация.Гъба за душ за жени : за Дълбоко и бързо ексфолиране за премахване на мъртвата кожа и отшелушивающая гъба за тяло за деца, възрастни хора и възрастни, без измиване на тялото.Почистване на скрубер : Мека гъба за душ за къпане, предназначени за идеално почистване и внимателно ексфолиране на детската кожа.Гъба за баня : подобно на гъба, четка за лека и преносима. удобно поставяне на чантата и подходящ за пътуване.Принадлежности за баня за деца : Страхотна четка за душата, подходяща за ежедневна употреба за вашето бебе, помага да се запази кожата чиста и здрава.Аксесоари за детската душа : Предназначени за предотвратяване на царапания на кожата, ноктите, като същевременно осигурява мека масажното стимулация.Гъба за душ за жени : за Дълбоко и бързо ексфолиране за премахване на мъртвата кожа и отшелушивающая гъба за тяло за деца, възрастни хора и възрастни, без измиване на тялото.Почистване на скрубер : Мека гъба за душ за къпане, предназначени за идеално почистване и внимателно ексфолиране на детската кожа.Гъба за баня : подобно на гъба, четка за лека и преносима. удобно поставяне на чантата и подходящ за пътуване.Съдържание на пакета 3 × Гъба за баня Характеристики -Материал : Мека гъба за баня от PVA -Страхотна четка за душата, подходяща за ежедневна употреба за вашето бебе, помага да се запази кожата чиста и здравословна Супер Мека отшелушивающая гъба за баня. -Използвайте го при ежедневното къпане на вашето дете, това ще помогне на вашето бебе да се отпуснете и да спите добре, след отшелушивающей гъба за баня. -Малък размер, ниско тегло, лесно се съхранява, когато не се използва, спестяване на повече места в мочалке за душата. -Той притежава по-силна почистване на лента, може ефективно почистване на тялото на детето и да даде на бебето най-комфортно усещане от използването на гъби за къпане. -Портативен и лек.Удобни за поставяне в чанта, и той е идеална за пътуване с детски принадлежности за плуване.Описание на продукта Отшелушивающая гъба за тяло Притежава по-силна очищающей способност, може ефективно почистване на тялото деца, доставят най-комфортно усещане.

Други функции

Най-добри сделки