.

.

BCOATH 1 Комплект Протеин Ръчно Въженият Каишка За Джогинг Жилетка За Джогинг Заек Каишка от Мек Щенячий Жилетка Котка Автомобилен Колан Котка Колан, Каишка на Протеи?

BCOATH 1 Комплект Протеин Ръчно Въженият Каишка За Джогинг Жилетка За Джогинг Заек Каишка от Мек Щенячий Жилетка Котка Автомобилен

BGN 42.67

Брой продукти
На склад

ДЪРПАНЕ на въже за КОТКИ - Съчетаващ в себе си издръжливост и комфорт, този комплект за теглене на домашни любимци прави отглеждане на домашни любимци е лесно и безопасноКАИШКА за КОЛАН пор - с помощта на тези пет доставки тя осигурява безопасна среда за вашия домашен любимец.ЗАЩИТНИ ЯКИ КОТКИ - Изработени от материали за продължителна употреба. жилетка - С еластична буферна конструкция, предпазва домашни любимци от внезапното падане или завъртане.КАИШКА-жилетка за ХАМСТЕР - това е добър избор за подарък за хора, които имат домашни любимци.Кръст Бод Пакет включва 1 х жилетка за домашни любимци 1 х Дърпане на въже Характеристики -Цвят : случаен куче сбруя -Износостойкая, не е лесно. Удобна и на пипане, дърпане на лентата за домашни любимци. - Това е добър избор за подарък за хора, които имат повод за колан морски свинчета. - Изработена от материали за продължителна употреба с въжета за яката коте.36 X0 малък домашен любимец. - материал предпазва от ухапване домашен любимец, омекотява стреса и улеснява отглеждане на вашия домашен любимец стоки за домашни любимци. -Материал : полиуретан и метална каишка за сигурност за домашни любимци -Той осигурява безопасна среда за вашия домашен любимец с помощта на този каишка за домашен любимец. -Забележка : Идеален за домашни любимци с обиколката на гърдите 13-17 см/5,12-6 мини-дърпане на въже за домашни любимци.Информация за стоки Кученце на каишка С уникален и оригинален дизайн, той не ще даде на вашия домашен любимец се изгуби по време на джогинг. каишка за колан заек - това е добра дърпане на лентата за използване на открито. каишка за колан хамстер е Изработен от материал, той е много гъвкав и удобен. каишка за колан коте Търсите практичен жилетка за домашни любимци?Този продукт ще бъде добър избор.

Други функции

Най-добри сделки