.

.

Масажът Рукавица за грижа за вашето Куче и Котка Домашни любимци Touch с Регулируема Каишка, Четка за Баня, подходящ за дълги, така и Къси коси Кученце и Котенце (Черве?

Масажът Рукавица за грижа за вашето Куче и Котка Домашни любимци Touch с Регулируема Каишка, Четка за Баня, подходящ за дълги,

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

Масаж за домашни любимци Барт четка-ръкавица часове за удоволствиеПодходяща за много видове домашни любимци Здрава лъскава козина домашен любимец изглежда страхотно кожата му отлично се масажира, за подобряване на кръвообращението на вашия домашен любимец харесва този процес. подходящи за суха и влажна използването на гумен материал се грижи за кожата на вашия домашен любимец. подходящ за котки и кучета. 19 см Х 13 см прибл.Масажът рукавица за домашни любимци Barth Brush часовници за удоволствие е Подходяща за много видове домашни любимци Здрава лъскава козина домашен любимец изглежда страхотно, това е чудесен масаж на кожата, за подобряване на кръвообращението, на вашия домашен любимец харесва този процес, подходящ за сух и влажен употреба, гумен материал, грижи за кожата на вашия домашен любимец, подходящ за котки и кучета.

Други функции

Най-добри сделки