.

.

ULTECHNOVO Пречиствател за Чаши Пречиствател за чаши 3 бр. Комплект Гъби Аксесоари за Почистване За Котки Четки чешма за Питейна вода Диспенсер За Вода за Кучета и Компл?

ULTECHNOVO Пречиствател за Чаши Пречиствател за чаши 3 бр. Комплект Гъби Аксесоари за Почистване За Котки Четки чешма за Питейна

BGN 44.69

Брой продукти
На склад

Комплект за почистване на фонтана за кучета-здрав за използване, поддържа продължително използване, необходимия комплект инструменти за почистване на диспенсера за вода за домашни любимциКОМПЛЕКТ за ПОЧИСТВАНЕ поилки за кучета - Няколко размера четки и гъба предоставя удобен начин за почистване на труднодостъпни места фонтана за вашия домашен любимец.АКСЕСОАРИ за ЧАШИ за ФОНТАНИ - Използвайте тези инструменти за почистване на диспенсеров за вода, създавайки в тях максимално чисти и комфортни условия за пиене.ЧЕТКА за ХРАНЕНЕ КОЛИБРИ -Дайте на вашата котка чиста и лесна за чешма с вода, за да се чувстват по-комфортно и уютно.СРЕДСТВО ЗА ПОЧИСТВАНЕ на зъби с ЧАША за ВОДА - Дръжка на четка достатъчно дълга, една дължина, която отговаря на вашите истински нужди.Комплект за почистване на фонтана за кучета-здрав за използване, поддържа продължително използване, необходимия комплект инструменти за почистване на диспенсера за вода за домашни любимци.КОМПЛЕКТ за ПОЧИСТВАНЕ поилки за кучета - Няколко размера четки и гъба предоставя удобен начин за почистване на труднодостъпни места фонтана за вашия домашен любимец.АКСЕСОАРИ за ЧАШИ за ФОНТАНИ - Използвайте тези инструменти за почистване на диспенсеров за вода, създавайки в тях максимално чисти и комфортни условия за пиене.ЧЕТКА за ХРАНЕНЕ КОЛИБРИ -Дайте на вашата котка чиста и лесна за чешма с вода, за да се чувстват по-комфортно и уютно.СРЕДСТВО ЗА ПОЧИСТВАНЕ на зъби с ЧАША за ВОДА - Дръжка на четка достатъчно дълга, една дължина, която отговаря на вашите истински нужди.Пратката включва 2 x 1 x четка гъба Характеристики-Няколко размера четки и гъба предоставя удобен начин за почистване на труднодостъпни места на вашия фонтан за домашни любимци. - Размер : около 20. - Този комплект е предназначен за поддържане на чистота и чистота на питейната вода за любимите си домашни животни. - Този комплект за почистване позволява да се произвеждат почистване в малка чашка за вода или в тясното пространство, осигурява ефективно почистване. - Здрав за използване, поддържа продължително използване, необходимия комплект инструменти за почистване на диспенсера за вода за домашни любимци. - Може да се използва много пъти при почистване.След като приключите с почистването, всичко, което трябва да направите, е да ги изплакнете във вода, и ще могат да ги използват отново, когато са достатъчно сухи.

Други функции

Най-добри сделки