.

.

Повдигната Купичка за котки, Наклонени Повдигната Купичка за Котешки храна Керамични Чаши с поставка и Купа за домашни любимци Купички за котки и за храна и вода с ?

Повдигната Купичка за котки, Наклонени Повдигната Купичка за Котешки храна Керамични Чаши с поставка и Купа за домашни любимци Купички

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

✅Твоите пухкави приятели все още се хранят, увиснали глави?Загрижени за това, че вашата стара котка яде по-малко и има проблеми с усвояването на двете храна?Тогава може да се наложи нашите да повдигнат купа за котки, която ще осигури вашата сладка котка по-удобна позиция за хранене ✅?НАМАЛЯВАНЕ на НАТОВАРВАНЕТО НА ШИЯТА? -Повдигната купичка за котки наклонена, което намалява натиска върху врата на котката и намалява риска от разболяване след хранене.Повдигнати купа за котки взима храна от пода, така че вашата котка може да получи достъп до него, не като неестествено положение на шията или гърба.Набор от мисок за котешки храни стойка ще позволи на сладък кучета и котки има в по-естественото си положение на шията и лесни за преглъщане.Освен това, тези купички за храна за котки, подходящи за домашни любимци с проблеми с гръбначния стълб или по-възрастни домашни любимци. ✅? КОНСТРУКЦИЯ С ЪГЪЛ на НАКЛОНА тези купички за храна за котки, подходящи за домашни любимци с проблеми с гръбначния стълб или по-възрастни домашни любимци. ✅? ДИЗАЙН С ЪГЪЛ на НАКЛОН и по-МАЛКО ПОВРЪЩАНЕ ПОЗЫВОВ? - Тези прости и стилни чаши за котки с повдигната горна част за храна и вода придават първостепенно значение на комфорта на вашата котка благодарение на приподнятому и наклонному дизайн.Повдигната купичка за котешки храни стойка позволяват на кучета и котки повече не се навеждайте, за да се хранят, както и за намаляване на техните периодично повръщане.Благодарение на водоустойчив стойка и висококачествена керамична купа котешки приятел се влюби в маса за хранене. ✅?2 броя повдигнатите котешки МИСОК? -Тези котешки паници с приповдигнато наклон идват с две кръгли керамични мисками, всяка с размер около 4,7 инча / 12 см в диаметър.Самата поставка е с размери около 11,8 5,9 инча, а на всеки ъгъл има устойчива на плъзгане стъбло, предотвращающая плъзгащи набиране на пода по време на хранене.Освен това, трайни, лесни за оформяне на керамични купички за котки - с перфектен размер за вашия домашен любимец котка и малко кученце.Той остава на място, докато тя яде, и това е също естетически. ✅?ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ? - Купи за котешки храна идват със стабилна стойка, която може да се избършете с чиста кърпа.Наклонени купички за котешки храна са заснети с него.Чашата може да се снима при почистване на влакчета.Лесен за почистване ръчно и съдържа котешки паници, в чистота.Могат да се мият в съдомиялна машина, така че можете просто да ги изхвърлите в миялна машина, за да се измие.

Други функции

Най-добри сделки