.

.

Прозрачни ъглови накладки BINGBONG за мебели - 12 бр., с Пълно покриване на ъгли, Т-Образни ъглови накладки за безопасността на детето, Защита от деца, Защитно облицовка н?

Прозрачни ъглови накладки BINGBONG за мебели - 12 бр., с Пълно покриване на ъгли, Т-Образни ъглови накладки за безопасността

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

★ Безопасно да се използва в кръг с деца - нашите защитни кътове за proofer масата са изработени от екологично чист мек, но трайно силиконов материал, който не е токсичен и не е вредно за децатаТе са идеални за бебешки легла, детски стаи за игра, както и на други места из къщата с остри ъгли. ★ Максимална сигурност на детето - Нашият уникален продукт е проектиран за максимално покриване на всякаква повърхност с остри ъгли.Т-образна форма позволява затварят като горния, така и долния ъгъл с помощта на един прозрачен ъглов огради, за разлика от ъглови огради на други конкуренти, които изискват използването на 2-те безопасни за деца ъглови огради за всеки ъгъл. ★ Почистете повърхността преди да се използва За постигане на добри резултати е важно да се нанесе прозрачен силикон защитни кътове за мебели, върху чиста и суха повърхност, преди да използвате. ★ Прозрачни и меки - нашите нови и подобрени прозрачни защитни покрития за ъглови бюра за мебели се съчетават добре помежду си, запазвайки оригиналния вид на мебелите.Моля, силиконов материал е по-гъвкава и осигурява мек, но здрав броните на всеки ъгъл, което намалява вероятността от нараняване. ★ Лесно приспособима - нашата детска ъглова протектор Т-образен тип ви позволява лесно персонализирани си под остър ъгъл, внимателно изрязване на излишния материал. Марка Bingbong, начинаещ малък семеен бизнес, се стреми към подкрепата на потребителите и обратна връзка ХАРАКТЕРИСТИКИ ✔ Разумни дебелина (4 мм) покрива на острите ръбове отгоре до долу, като осигурява достатъчно омекотяване в случай на сблъсък. ✔Прозрачни, да не се разваля външния вид на мебелите и намалява вниманието на детето. ✔ Ние разработихме ПО-ЗДРАВ и ПОДОБРЕН ЛЕПИЛО, което помага на продукт задържи на всяка повърхност, без да навреди на мебели с внимателни бл.СЪДЪРЖАНИЕТО на ✔ Изберете 8 или 12 части - малки или големи - дължина от 30 или 40 мм ✔ СЪВЕТИ за ИНСТАЛИРАНЕ ✔ Преди употреба, моля измерете остър ъгъл, за да изберете ъгъл протектор подходящ размер. ✔ Почистете повърхността кътче от кал или мазнина, за да не повлияе на устойчивостта. ✔ Премахване на защитен стикер от мястото на залепване и го инсталирайте, като натиснете и задържите натиснат в продължение на няколко секунди върху чиста повърхност. ✔След като инсталирате отново избършете повърхността.

Други функции

Най-добри сделки