.

.

1 лист Нийл арт 3D Стикер Самозалепващи Етикети Гърне Листата на Плевелите Ноктите Акрилни Декорация За Маникюр, Зелена Трева Стикер Главата Декор за парти (1бр MG-01)

1 лист Нийл арт 3D Стикер Самозалепващи Етикети Гърне Листата на Плевелите Ноктите Акрилни Декорация За Маникюр, Зелена Трева Стикер Главата

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

? Количество : 1/6/12 лист стикери за дизайн на ноктите под формата на листа, модерен дизайн с зелени цифри ще ви осигури красиви декорации за нокти дизайнерски стикери за нокти, сладко кавайные стикери за нокти, аксесоари за маникюр. ? Отличен за декорация на нокти в комбинация с лак за нокти, UV-гел и акрил на ноктите.Лека рана на къща и в салона - Подходящи за професионална употреба или за използване в домашни условия.Най-добрият подарък за твоите приятелки, майка ти и жена ти.Стикери за нокти са идеални за декориране на вашите нокти на ръцете и краката.стикери за нокти под формата на централи. ? Стикери за нокти са изработени от екологично чисти материали, нетоксични и са подходящи за всеки стил на ноктите, можете да ги използвате безопасно.Стикери за нокти за жени, Момичета, аксесоари за борба с плевелите. ? Идеален ефект : стикер за дизайн на ноктите под формата на зелени дървесни листа ще даде такъв красив ефект, като ноктите блестящи и привлекателни. стикери от фолио за дизайн на ноктите под формата на листа са идеални за декорация на ноктите на ръцете и краката. аксесоари за маникюр за майстори за маникюр.неонова реклама с "трева". ? Лесна употреба : Натиснете фолио на ноктите след нанасяне на лепило за фолио, само за няколко секунди ще получите прекрасен дизайн нокти.Те ще останат на ноктите да останат и да не бъдат, за да отлепите, насладете се на очарованието, което те придават на ноктите.Нанесете основен слой и изчакайте пълното му изсъхване.Изберете основен цвят, който ви харесва, и нанесете го върху ноктите, след което изчакайте, докато не изсъхне на 90%.Използвайте пинсети, за леко облекчаване на подготвената стикер, поставете го върху ноктите и натиснете.Нанесете най-горния слой, за постигане на перфектния ефект.Материал : Хартия.Тегло : приблизително 10 г. Размер : Приблизително 8,6 см * 13,5 виж Прави ноктите нежни и привлекателни.Лесен за използване у дома или в професионален салон.Фолио за нокти може да се отстрани лесно с помощта на течност за премахване на лака.Количество : 1 Лист.Модел : етикети с листа на саксията. Размер : около 9,3 * 6,3 виж Наклейте на телефон защитен филм.Начертайте пискюл пайети всеки цвят, който ви харесва, на филм.Нанесете лепило с четка върху съставен модел, нанесете люспи на лепило.

Други функции

Quantity:
1 Sheet
Най-добри сделки