.

.

Поставка за кухненски аксесоари Hyshina с поставка за капки, Подвесная Дизайн, Термостойкая, Не съдържа BPA Поставка за Лъжици и Държач за печки, Държач за Кухненски При?

Поставка за кухненски аксесоари Hyshina с поставка за капки, Подвесная Дизайн, Термостойкая, Не съдържа BPA Поставка за Лъжици и Държач

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

УНИКАЛНО ПРЕДИМСТВО : 2 бр (бели) Безопасни за съдомиялна машина, фурна, микровълнова печка и фризера.ИЗИСКАН ДИЗАЙН : С няколко слота получавате 4 паркоместа за вашата кухня!Това наистина намалява обема на пространството, необходимо при мултитаскинг в кухнята, а вие не искате да направите една прибори смешивалась с други.По-малко проблеми, отколкото при използване на хартиени кърпи.той не ще се плъзне по време на готвенето и след готвене.ЛЕСЕН за ПОЧИСТВАНЕ : Поставка за капки и държач за чинии могат лесно да се почистват ръчно обикновен сапун и скрабами за готвене след употреба.Тава за събиране на капки и държач за чинии и може да се пере в машина, така че вие можете просто да поставите в съдомиялна машина за лесно почистване.УСЛУГИ : Ние обичаме и се гордеем с нашата посуда от полипропилен и предоставя на нея доживотна гаранция.Бъдете сигурни, че този продукт ще продължи дълго, ако някога се сблъскате с някакви проблеми, просто се свържете с нас и ние ще го оправим.Поръчайте сега и бъдете сигурни, че този продукт отговаря на вашите очаквания. "Поставка за прибори Hyshina - вашият помощник в кухнята.Характеристики : * Изработена от 100% хранене от полипропилен, нетоксичен, не съдържа бисфенол А, огнеупорни. * Нова конструкция за окачване за лесно съхранение. * Добро качество, незалепващо, здраво, за защита от прах.* Лесно почистване с вода. * Дизайн с 4 прорези побира повече съдове. * Дизайн с выступом по ръбовете, който улавя всички капки.* Релефен дизайн ленти ефективно разделя остатъци от отпадъчни води от кухненски прибори.* Нескользящая дизайн на крака, която не е лесно да се движат.* Държи пружинящие клещи на място.Съвети за грижа : * да Не дойде твърде близо до източника на пожар * Стойте далеч от химикали * Не дърпайте и не ударяйте по него е силно и не царапайте остри предмети Технически характеристики : Материал : Висококачествена хранителна ППРАЗМЕР : 5.1*2 инча/бр Тегло : 2,3 грама/ бр Пратката съдържа : 1 х Бяла поставка за чинии 1 х Зелена поставка за съдове".

Други функции

Най-добри сделки