.

.

Hemoton 200 бр. Твърди И 2-Слойни Салфетки за хранене, Хартиени Кърпички, Кърпички за Напитки, Бели Хартиени Салфетки, Коктейлни Салфетки, Ресторант, Бар, Хартиени Кърпи з?

Hemoton 200 бр. Твърди И 2-Слойни Салфетки за хранене, Хартиени Кърпички, Кърпички за Напитки, Бели Хартиени Салфетки, Коктейлни

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

200 бр Твърди И 2-Слойни салфетки за хранене, хартиени Кърпички, кърпички за напитки, бели хартиени салфетки, Коктейлни салфетки, ресторант, бар, хартиени кърпи за Рожден Ден, Сватбени партита.Хартиени салфетки за бар в ресторанта-идеални за специални случаи или за ежедневна употреба.Прост, но атрактивен, добре впитывающий влагата дизайн с релефни под формата на монети.Хартиена салфетка за обяд предпазва плота от водни петна. Двуслойни салфетки за хранене, пастелни тонове ще ви помогнат да поддържате чистота.Описание Кърпички тази салфетка за еднократна употреба за напитки, ще се превърне в допълнение към преносим бара, ресторанта, кафенето на вашето предприятие за обществено хранене или за домашна употреба.Тази универсална кърпа и служи като икономична алтернатива на малките плочи, тъй като тя е отличен за закуски, десерти и заведения за хранене на вашия корпоративе или частно парти.Евтини кърпи за напитки ще ви помогне да защитите повърхността, без нарушаване на банката.Атрактивна, добре впитывающий дизайн с релефни под формата на монети.Характеристики - Цвят : Бял. - Материал : Хартия. - Размер : около 27x27 см/10,6 10,6 инча. - Защита на плотове от водни петна. - 2-слойна салфетки за хранене, пастелни тонове ще ви помогнат да поддържате чистота.- Идеален за специални случаи или за ежедневна употреба.- Прост, но атрактивен, добре впитывающий влагата дизайн с релефни под формата на монети.- Хартиена салфетка за обяд предпазва плота от водни петна.- 2-слойна салфетки за хранене, пастелни тонове, които ще ви помогнат да поддържате чистота.Пратката включва 1x200 бр. твърди 2-слойных салфетки за хранене, хартиени салфетки за напитки.

Други функции

Най-добри сделки