.

.

Фрези за полимерна глина 124 бр. Комплект Резаков за Глина Фрези за Обеци от Глина с Карти за Обици и Куки, Ножове Глина за Производство на Бижута от Полимерна Глина Н?

Фрези за полимерна глина 124 бр. Комплект Резаков за Глина Фрези за Обеци от Глина с Карти за Обици и Куки, Ножове Глина за Производство на

BGN 4.60

Брой продукти
На склад

Набор от пластилиновых резаков 124 бр : комплектът включва 24 броя пластилиновых нож полимерна глина (10 форми на пластилиновых резаков с различни размери), 10 бр картички за обеци, 20 бр куки за обеци, 30 бр пръстени за скачане, 30 бр гръб за обици и 10 бр самоуплотняющихся пакетиПроизводство на бижута с ръцете си : Неограничен творчески потенциал в комбинация с множество глинени резаков и аксесоари ви позволява да създадете уникални обици, колиета, пръстени, ключодържатели и други аксесоари.Бижута от глина със собствените си ръце ще се превърне в идеален подарък за вашето семейство и приятели на рожден ден, на паметта, на почивка и т. Можете дори да извършват дейност, продажба на бижута със собствените си ръце.Материали : Ножица за обеци от глина са направени от висококачествена неръждаема стомана, с остри ръбове и чисти секции, издръжливи, леки, лесно се деформира, кажете сбогом с назъбени ръбове!.Многократно приложение : Нашите фрези за полимерна глина са подходящи не само за глина, но и за полимерна глина, бисквити, торти, меки шоколадови, керамични, метални глина и т. най-Доброто следпродажбено обслужване : Ние сме сигурни, че ще останете доволни от нашия набор за направата на обици от глина, но ако по някаква причина не сте доволни с този продукт или имате някакви проблеми с поръчате, моля, свържете се с нас, ние незабавно ще ви помогнем за решаване на проблема в рамките на 24 часа.Фрези за полимерна глина 124 бр. Комплект резаков за глина Фрези за обеци от Глина с карти за обици и куки, Ножове Глина за Производство на бижута от полимерна глина Набор от матрици За рязане на Метал.

Други функции

Най-добри сделки