.

.

SQWAN Метален Punch 6 дупки, Преносим Ръчен Punch, Перфоратор за ежедневно хартия с формат А4/А5/В5, Punch с отрывными листа, Капацитет 5 листа (розов)

SQWAN Метален Punch 6 дупки, Преносим Ръчен Punch, Перфоратор за ежедневно хартия с формат А4/А5/В5, Punch с отрывными листа,

BGN 9.06

Брой продукти
На склад

Компактен размер, лесен за съхранениеПодходящ за подвързване с 20/26/30 дупки.Добър подарък за един студент.Материал : Метал + ABS. Диаметър на отвора : 6 mm. Дълбочина на подаване : 7 mm. Капацитет листа : 5 листа.Размер на продукта : 11.Тегло на продукта : 170 г / 6,0 мл.Выровняйте по линия на линия A4 за първи удар.Плъзнете се стартова багажник.Поставете скарата в предпоследната дупка от пробитых дупки.Пробивайте последователно до края.Выровняйте линия линия A5/ B5 за първи удар.Плъзнете се стартова багажник.Поставете скарата в предпоследната дупка от пробитых дупки.Когато хартията се разбива последния път, инсталационен игла трябва да се постави на шесто дупка отдолу пробитого дупки за окончателен удар.Брой отвори : 6, Диаметър на отвора : 6 мм, Дълбочина на подаване : 7 мм, Обемът на лист : 5 листа, разстояние между дупките : 9,5 мм. дупка удар с отрывными листа на 6 дупки, подходящ за подвързване бележник с отрывными листа на 20/26/30 дупки, ръчни сметки и т. От двете страни перфоратор предвидени са инсталационни апликации и управници, с което се опростява определянето на местоположението на перфоратор.Добър подарък за деня на студента, ден за защита на децата, Коледа и рожден ден или за себе си.Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с продавача по всяко време, и смятаме ги за вас в рамките на 24 часа. Брой отвори : 6, диаметър на отвора : 6 мм, дълбочина на подаване : 7 мм, обемът на лист : 5 листа, разстояние между дупките : 9,5 мм. дупка удар с отрывными листа на 6 дупки, подходящ за подвързване бележник с отрывными листа на 20/26/30 дупки, ръчни сметки и т. на Инсталационните апликации и управници са предвидени от двете страни перфоратор, с което се опростява определянето на местоположението на перфоратор.Добър подарък за деня на студента, ден за защита на децата, Коледа и рожден ден или за себе си.Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с продавача по всяко време, и смятаме ги за вас в рамките на 24 часа.

Други функции

Най-добри сделки