.

.

Еластични ленти за коса на Анна, трайно сцепление, мекота на допир, дъвка без linkings - Много по-малко и по-удобно за всички видове коса (прозрачни, големи)

Еластични ленти за коса на Анна, трайно сцепление, мекота на допир, дъвка без linkings - Много по-малко и по-удобно за всички

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Еластични ленти за коса Анна Good - трайни и многократна употреба на дъвка за косаРазмери : XX МАЛЪК от 20 mm, X-малък-30 мм, малка-50 мм, голям-70 мм. Отлична еластичност, здрава фиксация, мекота на допир, без linkings.Много силна фиксация в продължение на дълъг работен ден или на учебния ден, лесно се побира и отстранена, не дърпа косата. 100% гарантирано удовлетворение.Еластични ленти за коса Анна Good премиум качество : ИЗПОЛЗВАНЕ : с Многофункционална гума за коса за връзване на опашки, преплитане косичек и изграждане на КАЧЕСТВО : дълъг живот за многократна употреба на дъвка е отлична еластичност.Здрава фиксация в продължение на дълъг работен ден или на учебния ден.Гладка на допир, шик цветове, не зацепляются, лесно се поставят и свалят. КОЛИЧЕСТВО : големи-92 броя-ва.Малки-от 100 броя-в X-Small-250 броя.

Други функции

Най-добри сделки