.

.

Тавана Рафтове за вино Чаши за вино - Окачен Вино Багажник с Държач за чаши и рафтове, Метални Таванна полк 31,4 инча с Ограждениями, Стойки за Чаши, Поставки за Чаши, з?

Тавана Рафтове за вино Чаши за вино - Окачен Вино Багажник с Държач за чаши и рафтове, Метални Таванна полк 31,4 инча с Ограждениями,

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

вино багажник 【Дизайн на притежателя за винени бутилки и чаши】 тук можете да избирате между три размера / два цвята, и ще можете да изберете най-подходящия размер и цвят винен стеллажа в съответствие с вашето пространство.Размерът на най-горния рафт е 31,4x11,8x23,6 инча, може да се използва за съхранение на бутилки вино, цветя, саксии, орнаменти, долна идва с 2 видове стъклени рафтове, подходящи за всякакви чаши с диаметър на основата на по-малко от 9,5 см, включително чаши за бордо, чаши за шампанско, чаши за коктейли, чаши и т. 【Дизайн огради по периметъра на】 с помощта на този подвесного винен стеллажа добавете допълнително място за съхранение на вашия дом.Подобрени защитни огради позволява да се поставят всички видове винени съдове и украшения, така че не е нужно да се притеснявате за падане на предмети и подутини по себе си.Можете да го използвате с увереност и защита на сигурността на семейството си. 【Здрава конструкция】Класически и елегантен външен вид придава винному стеллажу ретро-елегантен стил. нашите вино, стелажи, изработени от желязо и масивно дърво, имат висока носеща способност, по-стабилна и дълготрайна конструкция, лесно се деформира след печене на висока температура, лесен за почистване. 【Широко приложима】 Този висящ вино багажник е подходящ за домашни винарски шкафове, кухни, хотели, винарни, изби, барове и други заведения за хранене.Той може добре да докаже своята богата колекция от вина, а ретро и модерен външен вид и моделиране го правят приятно предмет на домашен интериор.Тази поставка за вино и чаши за вино - перфектния подарък за любител на виното. 【Удобна настройка】 Държачи за чаши за вино лесно инсталирани, заедно с всички аксесоари.подвесная инсталация, моля, инсталирайте на тавана от бетон или дърво, за да се гарантира сигурността и стабилността на нашите вино, стелажи за дълго време.Ако имате някакви въпроси преди или след покупката, моля не се колебайте да се свържете с нас. 【Дизайн на притежателя за винени бутилки и чаши】 тук можете да избирате между три размера / два цвята, и ще можете да изберете най-подходящия размер и цвят винен стеллажа в съответствие с вашето пространство.Размерът на най-горния рафт е 31,4x11,8x23,6 инча, може да се използва за съхранение на бутилки вино, цветя, саксии, орнаменти, долна идва с 2 видове стъклени рафтове, подходящи за всякакви чаши с диаметър на основата на по-малко от 9,5 см, включително чаши за бордо, чаши за шампанско, чаши за коктейли, чаши и т.

Други функции

Най-добри сделки