.

.

STOBOK 3шт Шаблони за рисуване Подсолнухом Инструменти За Плочки Детски Инструменти Албум За Изрезки от Инструменти За Детска Рисунка, Модел За Notepad Шаблони За Рисува?

STOBOK 3шт Шаблони за рисуване Подсолнухом Инструменти За Плочки Детски Инструменти Албум За Изрезки от Инструменти За Детска Рисунка, Модел

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

ШАБЛОНИ ЗА РИСУВАНЕ ПОДСОЛНУХОМ - Тези шаблони за рисуване подсолнухом ще ви помогне да спестите много време и усилия при създаването на рисунката подсолнухом или други занаятиШАБЛОНИ ЗА РИСУВАНЕ на ГРАФИТИ - Отлични детайли и шарки във формата на слънчогледи позволяват на фигурата представя различни художествени стилове и теми.ШАБЛОНИ за рисуване подсолнухом в грах - Изработени от PET материал, екологично чисти, за многократна употреба, лесно почистване след употреба и са безопасни за деца.Шаблони за РИСУВАНЕ подсолнухом - Тези шаблони за рисуване, подходящи за diy проекти направи си САМ, за рисуване, бродерия, аксесоари за дома.ШАБЛОНИ ЗА РИСУВАНЕ ПОДСОЛНУХОМ ЗА СТУДЕНТИ от Тези шаблони семки са предназначени за работи и занаяти собствените си ръце, които може да се прилага в повечето плоски повърхности, включително мебели, дърво, плат, метал, платно и т. Пакетът включва 3 x шаблони за рисуване Характеристики - Цвят : бял инструменти за деца. - Размер : 13,00 X13,00 X0,10 см / 5,11 X5,11 X0,04 инча Шаблони за рисуване подсолнухом. - Материал : шаблони за рисуване на на цветя домашни любимци. - Отлични детайли и модели семки правят вашето изкуство, представени в различни художествени стилове и теми Шаблон шаблон семки. - Тези шаблони семки са предназначени за работи и проекти направи си САМ, които може да се прилага в повечето плоски повърхности, включително мебели, дърво, плат, метал, платно и т. - Тези шаблони семки ще ви помогне да спестите много време и усилия при създаването на фигурата на слънчоглед или други занаяти с трафаретами семки. - Изработени от PET материал, за многократна употреба след употреба, както и безопасен за деца шаблони за рисуване на на цветя. - Всеки шаблон може да бъде лесно colorize по цвета, който искате да създадете, красив шаблон за изготвяне на слънчогледи в notepad.Описаниетоваров Шаблони за рисуване подсолнухом Красив дизайн восъчна фигура семки, креативен и практичен.Шаблони за рисуване подсолнухом Шаблони за рисуване върху подове, стени, плочки, маси, сватбени поделках, мебели, маси с подносами и така нататък.шаблони за плочки Този набор от изящни шаблони за рисуване ще ви помогне да реши проблема с рисуване.шаблони за рисуване подсолнухом за рисуване, бродерия, аксесоари за дома.

Други функции

Най-добри сделки