.

.

Abaodam Бънджи Кабел с Куки 39,3 инча, Бънджи Кабел, Колани за тежки товари Премиум-Клас, Разтеглив Стяжные Колани, Мотоциклет за закрепване на Товари на Велосипеда, Бага?

Abaodam Бънджи Кабел с Куки 39,3 инча, Бънджи Кабел, Колани за тежки товари Премиум-Клас, Разтеглив Стяжные Колани, Мотоциклет за закрепване

BGN 5.96

Брой продукти
На склад

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка. 【Материали премиум-клас】- Този бънджи-каишка е изработена от еластичен гумен материал с отлична устойчивост на абразия, uv, влага, химикали и масла. 【Дизайн ключалката】-Бънджи-въжета с куки добре помагат да разпределя натиска върху по-голяма площ.Всеки края на бънджи-въжета, оборудван здрава метална кука за надеждно закрепване. 【Висока еластичност】 - Дължина : 200 см/ 78,7 инча.Еластичен кабел достатъчна дължина и носеща способност, подходящ за съхранение на повечето предмети. 【Многоцелеви】-Товарни колани са идеални за използване на открито затегнете неща за вашия мотора, багажнику на покрива, пикапу или всеки превозното средство.Вратовръзка с брезент, закрепете капака на кошчето на резервоара или дори се използва като домашно бельо въже. 【Разтеглив стяжные колани Бънджи-Бънджи кабел-кабел с куки Бънджи-въже Товарни стяжные колани Стяжные колани】.Описание Бънджи кабел с куки 39,3 инча, бънджи кабел, колани за тежки товари Премиум-клас, разтеглив стяжные колани за мотоциклет, за закрепване на товари на велосипеда, багажник на покрива, куфар, десет функции - Материал : гума - Цвят : черен.-Размер : 100 X1, 5 см. на Помещение и включва 1 х гумени стяжные колани.

Други функции

Най-добри сделки