.

.

Татуировка с Флага на Америка Dopetattoo, 6 Листа, Временни Татуировки, Американският Орел, Акварел Временна татуировка, Шията, на Ръката, на Гърдата за Жени, Мъже, Възрас?

Татуировка с Флага на Америка Dopetattoo, 6 Листа, Временни Татуировки, Американският Орел, Акварел Временна татуировка, Шията, на Ръката,

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Временните татуировки могат да бъдат използвани за мъже, жени, възрастни, шията, ръцете, гърдите Размер : 6 временни татуировки с един и същ модел, размерът на всяка е 3,7 х 3,7 инча (9,5 х 9.Водоустойчиви и издръжливи : можете да го вземете със себе си в басейн на плажа.Това продължава 3-5 дни, в зависимост от това, колко пъти сте приели вана и колко пъти вытираете си татуировки с вода и сапун.Лекотата на използване и отстраняване на : Махнете прозрачен филм с хартия за татуировки, залепете татуировка върху чиста и суха кожа, овлажнява татуировка с вода, махнете хартията и оставете татуировка, за да изсъхне.Тя може лесно да се премахне, триене алкохол, масло за тяло и зехтин.Обслужване на клиенти : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви предоставим решение.Можете да се насладите лесно да се приложи и лесно премахване на продукти, промяна на стила по всяко време.Използвайте временна татуировка, за да се открояват в страната и да покаже своята индивидуалност!.Въз основа на вниманието и изразете себе си!.Екипът на dopetattoo се стреми да създаде висококачествени временни татуировки и ви дари с приятни впечатления от пазаруването.Суровини за временни татуировки dopetattoo безопасно за кожата и не причинява болка. 1 Решете къде искате да се татуират.почистете кожата си с кърпа, се уверете, че кожата ви е напълно изчистена от мазнини, чиста и суха. 2 Нарежете на татуировка.И махнете защитния прозрачен лист. 3 поставете фигура с лице надолу върху желаната област. 4 Здраво потупване хартия влажна кърпа или гъба и изчакайте 30 секунди. 5 Внимателно отстранете хартията за татуировки, за да провери не премина ли е тя, ако не, натиснете още малко.Внимавайте, за да не перекручивать и не опъвайте кожата, докато татуировка не успее да стъпи.

Други функции

Най-добри сделки