.

.

НОВ Набор от нежната матово червило RIYUNE 2023 с бляскав чанта на верига, Набор от нежната матово червило идва с елегантна кожена чанта на верига (A)

НОВ Набор от нежната матово червило RIYUNE 2023 с бляскав чанта на верига, Набор от нежната матово червило идва с елегантна кожена

BGN 35.14

Брой продукти
На склад

?【Нашите высокопигментированные червило нанесени с едно движение на ръката】, осигуряване на смели и интензивни цветове, които се провеждат през целия ден ?【Красива жена】 Осветите своите красиви устни с помощта на нашата матово червило в очарователна дамска чанта на верига!. ?【Надежден материал】 Обогатен с пчелен восък и скваланом за предотвратяване на сухота и пращене на устните, той осигурява дълготрайна хидратация на вашите атрактивни устни в рамките на 24 часа. ?【Спецификация : 】 4 различни цветове отговарят на всички вашите всекидневни нужди. ?【С нашата уникална подарък опаковка】 вие ще получите изящна бляскава чанта на верига, която е лесна за носене, което я прави идеалният подарък за вашите близки на Ден, свети Валентин, рожден ден или друг специален повод.Характеристики : Уникална за опаковане на подаръци с бляскав мешочком на веригата, изискана и удобна за носене, с висока пигментация, придающая смели, интензивен цвят с едно движение, за да създаде зашеметяващ мат ефект Обогатен с пчелен восък и скваланом, които задържат влагата и предпазват от обветривание устните Калена антипригарная чаша, водоустойчив, здравословна и безопасна, лесно се Създава кадифена ефект мъглива повърхност за луксозно усещане В комплекта са включени 4 бр. матово червило и носене на веригата.

Други функции

】4 different colors meet all your daily needs :
Най-добри сделки