.

.

P. rEtTy.DG. Интерактивна играчка за Дъвчене за кучета малки Кученца, Вкусна Топчета със здраво Въже, Играчка За Почистване на Зъбите/Дъвчене/Игри/на Ръката Лакомство, И?

P. rEtTy.DG. Интерактивна играчка за Дъвчене за кучета малки Кученца, Вкусна Топчета със здраво Въже, Играчка За Почистване на Зъбите/Дъвчене/Игри/на

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

✔ Вкусна топка с твърда веревочной играчка - вкусна топка може да се подобрят кученце, като се научите да се търкаля топка, така че да екстри изпадалиС помощта на твърдо въже от собственика на кучето могат да играят на интерактивни игри, което е много добре за укрепване на отношенията, но също така е от голяма полза за физическото и психическото здраве на кучето. ✔ Погрижете се за своите мебели и да си миете зъбите - кучетата са родени жевуны.Тази вкусна топчета с твърда веревочной играчка не ще кученце, заето дъвчене, да съсипе мебели.Освен това, тази играчка за дъвчене четка за зъби за кучета с натъртвания на местните зъбите на шарике за лакомства може не само да се мият зъбите, но и масаж на венците, за да се осигури грижа за зъбите на кучета и да се справят ефективно с зубным камък и разцвет. ✔ Безопасна играчка ЗА ПОЧИСТВАНЕ на ЗЪБИТЕ на КУЧЕТО - вкусна крушка : играчка за кучета от 100% действително нетоксичен естествен каучук е много безопасен за кучета при дъвчене.Въже : Проектирана за по-плътно тъка със стотици влакна, за да бъде по-трайна и устойчива на укусам. ✔ ПОДАРЪЦИ за КУЧЕТА и ГАРАНЦИЯ - Това може да се използва като играчка за рождения ден на кучето, това е добър подарък за рождения ден и Коледа за кучета.Ние сме много сигурни в нашите здрави играчки от кучешки кости. ✔ Ярки цветове - Цветова комбинация от жълто, черно и синьо привлича вниманието на домашни любимци и скоро ще стане игриво спътник за кучета.А жълта и черна въжета добре се съчетават с две футболками в жълта и черна ивица в нашия магазин, си струва да кучето е с тях в едно и също време.Интерактивна играчка за дъвчене кученца, вкусна топката със здраво въже, играчка за почистване на зъбите / дъвчене / игри / на ръката лакомство, играчка за кучета малки, средни и големи породи.

Други функции

Най-добри сделки