.

.

WENMER 5 x 10 метра Синьо Шифоновый Сватбен Фон Завеса, 2 Панела Сватбена Арка Завеси Текстилен Фон Завеси за Дома за Сватбената Сцена Украса за Приемане на Бебе Душ Парт?

WENMER 5 x 10 метра Синьо Шифоновый Сватбен Фон Завеса, 2 Панела Сватбена Арка Завеси Текстилен Фон Завеси за Дома за Сватбената

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Материал : Син шифон ?ИЗИСКАН ШИФОНОВЫЙ МАТЕРИАЛ : Завеса blue background е изработена от полупрозрачен перламутровой шифоновой тъкан, която има по-силен драпировкой и шкурка (прозрачна текстура), от обикновена шифоновая плат. Мека, устойчива към образуване на бръчки и по-трайно. ? Фонова завеса с размер 5 X 10 метра : Комплект синьо шифонового на фона включва 2 панела, всеки с размер 5 фута / 152,4 cm (W) x 10 фута / 304,8 см (В), което отговаря на многобройните нужди на различните случаи. ? ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН : Край на синята фонова завеси прошит ръчно, което я прави по-силен.Освен това, отгоре има чанта за закачалки ширина 8 см, на нея е удобно да се мотае тази синя шифоновую задната завеса. ? Широко приложение : Шифоновый фон элегантен и романтичен, приложим за снимки на фона и празнични украси, като сватбена арка или сцена, трикове, сватбена и детска душ, парти по случай рожден ден, абитуриентски бал, завеса, покривки за маси, легло с балдахин, облекло със собствените си ръце и т. ?ПОЧИСТВАНЕ и поддръжка : Препоръчително ръчно пране в студена / топла вода или машинно пране на щадящем режим с пакет за бельо.Сушете шифоновую задната завеса в перална машина при ниска температура или оставете я да изсъхне на слънце.Ръцете да се мият.За многократна употреба.Скоби или стойка в комплекта не са включени.Моля, използвайте низкотемпературный парна ютия за премахване на бръчки.Фон трябва да се прибират от съображения за транспорт и опаковка.На тъкани фон има една малка гънка, но не се притеснявайте, това няма да повлияе на използването.Пратката включва : 1x Шифоновый завеса за сватбата на заден план (в сгънат вид).Ръцете да се мият.За многократна употреба.Скоби или стойка в комплекта не са включени.Моля, използвайте низкотемпературный парна ютия за премахване на бръчки.Фон трябва да се прибират от съображения за транспорт и опаковка.На тъкани фон има една малка гънка, но не се притеснявайте, това няма да повлияе на използването.Пратката включва : 1x Шифоновый завеса за сватбата на заден план (в сгънат вид).Ръцете да се мият.За многократна употреба.Скоби или стойка в комплекта не са включени.Моля, използвайте низкотемпературный парна ютия за премахване на бръчки.Фон трябва да се прибират от съображения за транспорт и опаковка.На тъкани фон има една малка гънка, но не се притеснявайте, това няма да повлияе на използването.

Други функции

Най-добри сделки