.

.

2 Опаковки Хамак за малки животни, Мека Руното Двойно легло за Мишки, Плъх, Чинчила, Морско Свинче, Пор, Коте, Котка, Заек (с Размери: 10,6x10,6 инча, черна и Бяла точка)

2 Опаковки Хамак за малки животни, Мека Руното Двойно легло за Мишки, Плъх, Чинчила, Морско Свинче, Пор, Коте, Котка, Заек (с Размери:

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

❤【Изискан дизайн】 На една страна много зърна, които да се привлече интересът на домашни любимци ❤【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 Надеждно прикрепен към всяка метална рамка с помощта на приложените защелкивающихся накладки. ❤【СПЕСТЯВАНИЯ ПЛОЩАД ПОЛ】 сгъваем Хамак.Дайте възможност на вашите домашни любимци ново място за прекарване на времето. ❤【Лесно се почистват И се определя】 Ръчно пране или в перална машина.Хамак за клетките на стола и се инсталира лесно. ❤【МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ】 Хамак за домашни любимци има две страни за всеки сезон.Мека страна за студено време, а от другата страна е за горещо време. ❤【Изискан дизайн】 На една страна много зърна, които да се привлече интересът на домашни любимци. ❤【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 Надеждно прикрепен към всяка метална рамка с помощта на приложените защелкивающихся накладки. ❤【СПЕСТЯВАНИЯ ПЛОЩАД ПОЛ】 сгъваем Хамак.Дайте възможност на вашите домашни любимци ново място за прекарване на времето. ❤【Лесно се почистват И се определя】 Ръчно пране или в перална машина.Хамак за клетките на стола и се инсталира лесно. ❤【МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ】 Хамак за домашни любимци има две страни за всеки сезон.Мека страна за студено време, а от другата страна е за горещо време.

Други функции

Най-добри сделки