.

.

Игли HSQCEZ America, USA, Жени с Флага на Съединените Щати, Кръгла Брошка Копчета САЩ, Брошка Копчета Шапка Риза Дрехи, Чанта за Аксесоари (5шт)

Игли HSQCEZ America, USA, Жени с Флага на Съединените Щати, Кръгла Брошка Копчета САЩ, Брошка Копчета Шапка Риза Дрехи, Чанта за Аксесоари

BGN 5.66

Брой продукти
На склад

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка. 【МАТЕРИАЛ ОТ КРИСТАЛ И МЕТАЛ】Игла и основата на тази игли направени от мед и неръждаема стомана, а повърхността на хартата е покрита с блестящ прозрачен кристал.Селекция от висококачествени материали, което прави тази заколку за ревери едновременно красиви и дълготрайни. 【СЛУЧАИ на използване на】 Подходящ за активен ден, с много партита, празници или ежедневно носене. Игли за ревери с флага са с диаметър 1 инч, можете да ги прикачите към много елементи, като например : шапка, с костюм, на ревера, гръдния кош, раница. 【КЛАСИЧЕСКА КРЪГЛА ЖЕНИ】Игли за ревери с националния флаг са с класическа кръгла дизайн, който никога не излиза от мода и може да се комбинира с всякакви дрехи почивка.Външен вид на продукта, добре се вижда.Тази на жени за хартата - добра малък аксесоар, не е твърде artsy или безвкусни. 【Празнични украси】 Подходящ за активен ден, с много партита, празници или ежедневно носене. Комплектът включва 5 икони с националния флаг на ревера, които можете да споделите със семейството и приятелите си. 【Гаранция за качество】 Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, свържете се с нас и ние ще ви дадем задоволителен отговор. 【МАТЕРИАЛ ОТ КРИСТАЛ И МЕТАЛ】Игла и основата на тази игли направени от мед и неръждаема стомана, а повърхността на хартата е покрита с блестящ прозрачен кристал.Селекция от висококачествени материали, което прави тази заколку за ревери едновременно красиви и дълготрайни. 【СЛУЧАИ на използване на】 Подходящ за активен ден, с много партита, празници или ежедневно носене. Игли за ревери с флага са с диаметър 1 инч, можете да ги прикачите към много елементи, като например : шапка, с костюм, на ревера, гръдния кош, раница. 【КЛАСИЧЕСКА КРЪГЛА ЖЕНИ】Игли за ревери с националния флаг са с класическа кръгла дизайн, който никога не излиза от мода и може да се комбинира с всякакви дрехи почивка.Външен вид на продукта, добре се вижда.Тази на жени за хартата - добра малък аксесоар, не е твърде artsy или безвкусни. 【Празнични украси】 Подходящ за активен ден, с много партита, празници или ежедневно носене.

Други функции

Най-добри сделки