.

.

n/a Метално Трубчатое пръстен Мъниста-расти, за да Косичек Мъниста за коса за Дредов Регулируеми Скоби-маншет за косичек (Цвят: A)

n/a Метално Трубчатое пръстен Мъниста-расти, за да Косичек Мъниста за коса за Дредов Регулируеми Скоби-маншет за косичек (Цвят:

BGN 91.45

Брой продукти
На склад

Красива украса за косата за удължаване на косата, косичек и т Благодарение на специален филигранному дизайн на тези цветни аксесоари за коса изглеждат блестящи, класически и са подходящи за удължаване на косата и плетене косичек.Той също така е подходящ за партита, сватби, фото сесии, модно ревю, младоженци, бала и т. Лесно се съчетава с различни нарядами, носенето му ще поддържа у вас добро настроение.Може лесно да се регулира маншет за коса в съответствие с вашите обем на косата.Красива украса за косата за удължаване на косата, косичек и т. Благодарение на специален филигранному дизайн на тези цветни аксесоари за коса изглеждат блестящи, класически и са подходящи за удължаване на косата и плетене косичек.Той също така е подходящ за партита, сватби, фото сесии, модно ревю, младоженци, бала и т. Лесно се съчетава с различни нарядами, носенето му ще поддържа у вас добро настроение.Може лесно да се регулира маншет за коса в съответствие с вашите обем на косата.Красива украса за косата за удължаване на косата, косичек и т. Благодарение на специален филигранному дизайн, тези цветни аксесоари за коса, блестящи, класически и красиви за удължаване на косата и плетене косичек, а също са подходящи за парти, сватба, фотосесии, модно ревю, младоженци, бала и т. Лесно се съчетава с различни нарядами, носенето му ще поддържа у вас добро настроение.Може лесно да се регулира маншет за коса в съответствие с вашите обем на косата.Форма : кръгла Приложимо : по повод рождения ден на Серията : куха Цвят : микс материал : метал в Процеса на обработка : гальванопокрытие Количество : 100 бр. Функции : по-лек, по-ярка, красива направи със собствените си ръце Забележка : 1. Тази стока е направена в естествената си форма, допуска се толеранс от 1-2 см, моля, отдавайте предпочитание за природен предвид, обърнете внимание на внимателен снимка. Поради друг монитор и светлинния ефект действителният цвят може да се различава от цвета на изображението.Тези мъниста са подходящи за всички видове прически, косичек, дредов, изграждане и още много други.Моля, обърнете внимание, че цветовете могат да се различават леко от снимките, поради други устройства за изобразяване.

Други функции

Най-добри сделки