.

.

15.7X59in Тъкани Листове от Ратан, Ракита, за да проверите за Столове от Тръстика, Тростниковая Тесьма От Ратан На Руло Материали За Плетене от Плат, Проекти, Плетене на ?

15.7X59in Тъкани Листове от Ратан, Ракита, за да проверите за Столове от Тръстика, Тростниковая Тесьма От Ратан На Руло Материали

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

【Плат за плетене от ратан на руло от тръстика】Кошница от тръстика екологично чисто, нетоксичное и защитено от насекомиНашите тръстика мрежи имат 100% натурален цвят, те не отбеливаются, затова цвят не се променя след много години употреба. 【Тъкани Листове от Ратан Сплетен Стол От Тръстика Доставя Пълен Ротанговую около низ】Ролка за плетене от тръстика е изработена от естествен материал тръстика, гъвкав и надежден, безобиден, действително нетоксичен, защитен от насекоми. Тъкане от ратан лесно и трайно, лесно се огъват и придава форма, не се страхува да бъде смазан, меко и гъвкаво, идеален за декорация на мебели. 【Проекти, плетене от тръстика с отворен переплетением, предварително тъкани】 Нашите тръстика мрежи са идеални за вземане на diy от ратан. лесно да ги украсяват и отделывать, им е достатъчно, за да отговори на вашите нужди в производството на diy, можете да ги използвате за украса на всякакви мебели, като маси, столове, легла, шкафове за съхранение, преградни стени, тавани и т. Използвайте въображението си, за да направите вашето жизнено пространство по-интересно за вас и вашето семейство. 【Ролка от ратан с тростниковой швеция】 Вие спокойно можете да отрежете го до желания размер с помощта на ножица. 【Тъкани листове от ратан Плетат стол от тръстика】 Моля, накиснете го в топла вода за 30 минути, преди да използвате.това ще направи продукт плосък, с него ще бъде лесно да се манипулира, и то не sag след финала.След като в продължение на определен период от време избършете повърхността леко солена вода, която може да премахнете мръсотия и да си гъвкав и издръжлив, а също така играе роля в защитата срещу чупливост и насекоми-пеперуди.Ракита лента от ратан, roll материал за тъкане на платове, Тъкани на листове от ратан, ракита, за да проверите за плетене от тръстика, натурална ракита лента от ратан, проекти, плетене от тръстика, Ракита окото на открито, плетене, предварително тъкани за diy, Неща от естествен плетеного материали за плетене от тръстика ● Информация за продукта : Материал : Мебели лента от тръстика, диаметър : 6 ~ 40 мм, дължина : 1 ~ 3 метра Употреба : за ремонт мебели, проекти направи си САМ, дома и т.● Съвети : -Поради различните условия на осветление и методи на дисплея може да има разлики в цвят, моля, обърнете се към самия продукт.

Други функции

Най-добри сделки