.

.

Luxshiny Разтегателен Поставка За Прибори Мивка, Поставка За Прибори Сушилня За съдове Руж Регулируема Черна Поставка За Прибори Сушилня за съдове Сливная Кошница За ?

Luxshiny Разтегателен Поставка За Прибори Мивка, Поставка За Прибори Сушилня За съдове Руж Регулируема Черна Поставка За Прибори Сушилня за

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

ПОСТАВКА ЗА ПРИБОРИ МИВКА - Изработена от материал за продължителна употребаДЪРЖАЧ за МИЕНЕ на съдове - и е добро за съхраняване на гъби, линия тел топчета, четки, vi, ПОСТАВКА ЗА СЪДОВЕ НАД МИВКАТА - Излейте излишната вода от продукта, я лесно се разтваря.Разтегателен кошница за източване на съдове-богат на функции подвижни полици за съхранение, инсталиране на мивка за поставяне на съдове за готвене зеленчуци. РАЗШИРЯВАЩИТЕ се поставка за съдове-плъзгаща Се конструкция, тя може да отиваме все по-далеч в рамките на 33,5-53,5 виж Предпоставка включва 1 х подвижните поставки за източване на мивки Характеристики - Цвят : черен над поставката за съдове под мивката - Материал : Желязо сушилня за съдове. - Размер : 44,00 X11,00 X11,00 см. /17,29 X4,32 X4,32 инча - Също така подходящ за задържане на гъба, линия тел топчета, четки и т. За миене на съдове. - Направена от материал за продължителна употреба, която може да бъде увеличена кошница за източване на съдове. - Излейте излишната вода, с елементи и лесно се разрежда източване на количката мивки. - Мултифункционална подвижни полици за съхранение, инсталиране на мивка за поставяне на съдове за готвене, зеленчуци, - плъзгаща Се конструкция, тя може да отиваме все по-далеч в рамките на 33,5-53,5 виж Описанието Простор за мивки Нашата сушилня за съдове изработена от полипропилен материал. закачалка за съдове над мивката И това е сгъваем простор, с нейна помощ можете да спестите място на кухненски столешницах, като го инсталирате директно в кухненска мивка. държач за чинии са поставени в кухненската мивка.разтегателен кошница за източване на съдове за готвене у Дома или в движение, това устройство значително ще ви помогне да запазите вашата кухня организирано и подредено.

Други функции

Най-добри сделки