.

.

Пластмасови Закачалки Veemoon Пластмасови Закачалки Закачалка за палто Органайзер за шкаф Закачалка За Съхранение на Дрехи Органайзер За дрехи, Закачалки За гардеро?

Пластмасови Закачалки Veemoon Пластмасови Закачалки Закачалка за палто Органайзер за шкаф Закачалка За Съхранение на Дрехи

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

ЗАКАЧАЛКИ за ГАРДЕРОБ - Изработени от полипропиленови материали, силна, дълготрайна употребаЗАКАЧАЛКИ ЗА ПЕСТЕНЕ на МЯСТО - те са тънки и гладки ръбове, които са приятни за вашите ръце и дрехи.КАСКАДНИ ЗАКАЧАЛКА - Удобни рафтове за съхранение в гардероба си, экономящие място са чисти и спретнати.СГЪВАЕМА ЗАКАЧАЛКА - в един шкаф за съхранение има девет дупки, които подкрепят 9 закачалки, равномерно разположени на разстояние един от друг.Органайзер за дрехи в гардероба - е подходяща за използване в апартаменти, хотели и при намаляване на размера, пазете дрехите си в ред и без бръчки.ЗАКАЧАЛКИ за ГАРДЕРОБ - Изработени от полипропиленови материали, силна, дълготрайна употреба.ЗАКАЧАЛКИ ЗА ПЕСТЕНЕ на МЯСТО - те са тънки и гладки ръбове, които са приятни за вашите ръце и дрехи.КАСКАДНИ ЗАКАЧАЛКА - Удобни рафтове за съхранение в гардероба си, экономящие място са чисти и спретнати.СГЪВАЕМА ЗАКАЧАЛКА - в един шкаф за съхранение има девет дупки, които подкрепят 9 закачалки, равномерно разположени на разстояние един от друг.Органайзер за дрехи в гардероба - е подходяща за използване в апартаменти, хотели и при намаляване на размера, пазете дрехите си в ред и без бръчки.Списък на опаковки 2 x закачалки Характеристики - Размер : приблизително 40x20x1,5 см - Материал : PP. - Отлично подходящ за използване в апартаменти, хотели и при намаляване на размера, пазете дрехите си в ред и без бръчки. - Удобни рафтове за съхранение в гардероба си, экономящие място са чисти и спретнати. - Той има девет дупки, в един шкаф за съхранение, който поддържа 9 закачалки, равномерно разположени на разстояние един от друг. - Е изработен от полипропиленови материали, здрав, издръжлив на употреба. - Той е на по-тънки и гладки ръбове, които са приятни за вашите ръце и дрехи. - Окачен на куката се завърта на 360 градуса, и подвесная корона може да се движи свободно.Информация за продукта е Изработен от полипропиленови материали, здрав, издръжлив и годни за употреба.Той е на по-тънки и гладки ръбове, които са приятни за вашите ръце и дрехи.Удобни рафтове за съхранение в гардероба си, экономящие място са чисти и спретнати.Той има девет дупки в една етажерка за съхранение, който поддържа 9 закачалки, равномерно разположени на разстояние един от друг.

Други функции

Най-добри сделки