.

.

Средство за премахване на мръсотията Тежкотоварни кърпички за ръце с микромощными топки - НЕ ОБИКНОВЕНИ КЪРПИЧКИ ЗА РЪЦЕ | 90 Кърпички / туба (еднократна)

Средство за премахване на мръсотията Тежкотоварни кърпички за ръце с микромощными топки - НЕ ОБИКНОВЕНИ КЪРПИЧКИ ЗА РЪЦЕ | 90 Кърпички

BGN 30.94

Брой продукти
На склад

Консистентная гресСмазочни материали.Грунд, Морилки и Боя.Конопатка и силиконы.Уплътнители и лепила.Мръсотия и фуги на гипсокартон.НЕ е ОБИКНОВЕНА КЪРПА ЗА РЪЦЕ : Оригиналната тъкан XL с двойна текстура и микромощными топки, които леко разрыхляют и забавяне на "трудноудаляемые" вещества, обикновено се срещат всеки ден на работа, въевшиеся в дланта на ръката си, мазоли, кожичките и ноктите на пръстите. ФОРМУЛА 3 В 1 : Една салфетка премахва микроби, пречиства и омекотява ръце едновременно.НАПРАВЕНО ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ : Специално предназначени за почистване на ръцете от "трудноудаляемых" вещества, често срещани по време на РАБОТА, като мазнини, масла, бои, катран, конопатка, лепила и още нещо!Безопасно и внимателно се използва у дома и по време на ИГРИТЕ. повече! по-дебел!По-СИЛНИ!Във всяка туба е включена 90 кърпички в много голям размер (11 x 8 инча), предварително влажни, със слаб аромат.Използвайте текстурированную страна с микромощными топки, да се разхлабят и задържат мръсотията.Използвайте гладка страна, да пия и избършете мръсотията!.СМЕЯ да СРАВНИТЕ Гаранция за връщане на парите : ние работихме за производство на салфетки за ръце, за да не ви разочаровам.И когато ние казваме, че те са странни, ние имаме предвид точно това.Така че, ако не сте съгласни или те просто не е за вас, няма проблеми.Моля, уведомете ни и ние ще ви възстановим стойността на покупката. Забележка : за Дупка, открита в уплотнителе кутийки, са се образували в процеса на производство и не се отразява на качеството на продукта.НЕ е ОБИКНОВЕНА КЪРПА ЗА РЪЦЕ : Оригиналната тъкан XL с двойна текстура и микромощными топки, които леко разрыхляют и забавяне на "трудноудаляемые" вещества, често срещани по време на работа, въевшиеся в дланта на ръката си, мазоли, кожичките и ноктите. ФОРМУЛА 3 В 1 : Една салфетка премахва микроби, пречиства и омекотява ръце едновременно.НАПРАВЕНО ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ : Специално предназначени за почистване на ръцете от "трудноудаляемых" вещества, често срещани по време на РАБОТА, като мазнини, масла, бои, катран, конопатка, лепила и още нещо!Безопасно и внимателно се използва у дома и по време на ИГРИТЕ. повече! по-дебел!По-СИЛНИ!Във всяка туба е включена 90 кърпички в много голям размер (11 x 8 инча), предварително влажни, със слаб аромат.

Други функции

Най-добри сделки